Roberto Gil, podi a la Marató dels Sables de Fuerteventura

Fuerteventura tanca el seu Half amb Roberto Gil tercer per darrere de Remi Huaman i Chema Martínez

Roberto Gil va començar la seua aventura al Half Marathon dels Sables de Fuerteventura disposat a tot. Entre la sorra del desert i la proximitat de l’oceà, tot podia passar. L’entorn, agressiu, anava a manar sobre tots els participants. Al final, els que estan davant són els més fort. El corredor de la Comunitat Valenciana va acabar tercer. Un gran premi per a ell…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

A menys de 30’

La victòria va estar cara al Half Marathon dels Sables 2018. Va caure en mans de Remi Huaman amb un temps total d’11:11:09, mentre que Chema Martínez va acabar en segona posició amb 11:33:19. Va ser un temps no massa llunyà al del tercer, Rober Gil, que es quedava amb 11:39:45 en una actuació que es va basar en anar dia a dia.

PUBLICITAT

Etapa 1: 5è

La primera jornada en el desert canari va ser per al que seria el guanyador de la general. Remi Huaman s’imposava amb 1:57:23 en una jornada amb 30km de carrera. Chema Martínez era segon amb 2:06:35 en una etapa realment ràpida. Roberto Gil, per la seua part, començava la competició en la 5ª posició. El seu crono, 2:14:06.

PUBLICITAT

Etapa 2: tercer

El segon dia de carrera, el més dur perquè s’acumula el cansament i perquè el quilometratge és molt superior, comptava amb 60km. Una distància molt seriosa que obligava a controlar els esforços. Gil va ser tercer en un dia que va ser demostrar que el podi final estava en les seues mans. Amb 7:41:59, es va quedar a poc més de tres minuts de Remi Huaman i Chema Martínez, que s’imposava a l’sprint en aquesta jornada.

PUBLICITAT

Etapa 3: 4rt

L’últim dia, després de la jornada de descans, era el de la consolidació. El que Gil havia d’aconseguir el podi que vorejava. Hi havia per davant 30km i ací es va imposar Huaman amb 1:35:25, mentre que el francès Brice Boyer era segon (1:40:25), Esteban García era tercer 1:43:17, i Gil se situava quart, amb 1:43:40. La suma de temps beneficiava el castellonenc, que aconseguia la tercera posició de la general.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Roberto Gil, segon al Perú | Sense Límits Aventura - […] Roberto Gil, podi a la Marató dels Sables de Fuerteventura […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »