Cinc podis a la Copa d’Espanya Vertical

Pascual és tercer en veterans, en júniors acaben entre els tres millors Molina, Coronado i Rubio-Quintanilla, i la cadet Sierras guanya

La cita nacional es va tancar el passat cap de setmana a Canfranc amb l’última vertical de les quatre del calendari

El cap de setmana passat es va tancar a Canfranc la Copa d’Espanya de carreres de muntanya en la modalitat Vertical. La cita va rebre una alta participació de la Comunitat Valenciana, ja que hi havia podis per completar i veritables opcions de mantindre les posicions que es tenien després de tres carreres. Finalment, han estat cinc els podis que ha recollit la delegació valenciana.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

General

En cadets femení, la Copa d’Espanya ha estat per a la corredora de la FEMECV, Eva Sierras, mentre que en júniors, Joan Molina ha sigut segon i Erik Coronado tercer, amb el català Jordi Vidal vencedor. Igualment, Noelia Rubio-Quintanilla s’ha dut la plata en júnior femenina, per darrere de l’aragonesa Yaiza Miñana. En veterans A masculí, Carlos Pascual ha estat tercer per darrere de Roc i d’Algueta.

PUBLICITAT

Després de les quatre proves d’enguany a la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya Verticals FEDME, Gisela Carrión y Agustí Roc son els nous campions. La competició ha passat per les cites del KV Panxampla (Tarragona), KV Roquetes (Tarragona),  Vilaller Vertical Race (Lleida) y KV Canfranc.

PUBLICITAT

Sense podi

També hi ha hagut altres representants del trail valencià que han estat en les classificacions finals en una competició regular en què han competit quan han pogut. Per exemple, María Beltrán ha acabat 6ª en la general sènior amb tres proves disputades. En aquesta categoria també han entrat Marta Gozálbez (22ª), María De la Torre (23ª) i Cristina Castillo (25ª), les tres amb només una carrera.

PUBLICITAT

Sènior masculí

També en sènior masculí, Carlos Pascual ha estat el que fa sis amb tres proves, amb Bernat Mateu el que fa 19 amb dues carreres, i també altres com David García el 25, Ángel González el 44, David Miró el 46, Miquel Giménez el 56, Víctor Bernad el 65, Octavio Redón el 73 i Pablo López el 77.

CANFRANC VA DECIDIR

En la prova de Canfranc, els corredors i corredores de la Comunitat Valenciana van tindre el seu protagonisme. En cadet femení es va imposar Eva Sierras amb 48:59, en júnior masculí Joan Molina (56:46) i Erik Coronado (56:54) van ser segon i tercer, respectivament, per darrere del català Jordi Vidal (51:20). En júnior femení, Noelia Rubio-Quintanilla va ser segona, amb 1:22:04, per darrere de l’aragonesa Yaixa Miñana (1:11:10). En veterans, tercer va ser Carlos Pascual (50:58), per darrere del català Agustí Roc (45:09) i guanyador de la Copa d’Espanya KV 2018, i de l’aragonès Toño Algueta (47:14). María Beltrán va acabar 6ª en sènior femenina, amb Marta Gozálbez 11ª.

Més dades:


Opcions de podis a la Copa de KV


 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »