Tops 10 valencians a l’Ultra Pirineu

Cristóbal Adell acaba quart a la prova reina, mentre que Antonio Martínez guanya la Mitja i Mario Bonavista fa 6è a la marató

L’Ultra Pirineu 2018 es va disputar el passat cap de setmana a la comarca catalana del Berguedà, amb un gran nombre de participants que, cada any, li donen molt de color en una prova que es disputa al cor dels Pirineus. També hi va haver representació de corredors i corredores habituals de la Comunitat Valenciana, i veritablement resultats destacats: Antonio Martínez, ‘Antoñico’, va guanyar la Mitja, mentre que en l’Ultra Cristóbal Adell es va quedar a les portes del podi, en la quarta plaça. Però en van ser més…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Adell, al pal

En la prova reina (Ultra, 110km i 6.800m/+), la victòria va ser per a Jessed Hernández amb 12:35:36, però el protagonista de la Comunitat va ser el castellonenc Cristóbal Adell, que va arribar quart amb 13:18:22. Van ser 17 minuts els que el van separar de la tercera posició de Jordi Gamito. Segon va ser el marroquí Zaid Malek, amb 12:40:26.


Sense paraules, sense alè, sense poder explicar un any més el què significa per aquest esport la sortida de la Salomon ULTRA PIRINEU!!! :)Sin palabras, sin aliento, sin poder explicar otro año lo que significa para este desporte la salida de la Salomon ULTRA PIRINEU!!! :)Without words, out of breath, without being able to explain once again what does it mean to this sport Salomon ULTRA PIRINEU's start!!! 😉 🙂 #UP16 #UltraPirineu

Publicada por Salomon Ultra Pirineu en Sábado, 24 de septiembre de 2016


PUBLICITAT

Satisfet

Adell es mostrava, via xarxes socials, realment content. “Els somnis es compleixen”, afirmava tot agraint el suport que rep per part del seu entorn més pròxim. En la categoria femenina també va haver representació de la Comunitat. La russa Nadezda Surmonina, membre del CA Maratón Crevillent, va ser 14ª amb 20:07:55. La prova la va guanyar precisament la russa Ekaterina Mityaeva, amb 15:12:24.

PUBLICITAT

Antoñico guanya la Mitja

La victòria valenciana va vindre en la Mitja de l’UltraPirineu, amb una distància de 20km i 630m/+. Antoñico Martínez va ser el vencedor amb 1:18:37, seguit per Eduard Hernández (1:19:54), i per Nicolás Molina, que amb 1:20:52 va tancar el podi masculí.

PUBLICITAT

Bonavista, top10 al marató

Pel que fa a la marató (45km i 2.400m/+), Mario Bonavista es va mostrar molt competitiu. Va finalitzar en la 6ª posició amb 4:06:58, mentre que el vencedor va ser Pablo Villa amb 3:54:36. El podi el va tancar Miguel Caballero, per darrere d’Aritz Egea, amb 4:01:37. Poc més de cinc minuts respecte a Bonavista.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »