Botamarges, UT Rincón i molt més…

Des de Forna al Racó d’Ademús, l’alternativa de trails és grandíssima aquest cap de setmana

Onil, Beneixama, Elda, Vilafamés, Segorbe i Tous tenen cita amb les sabatilles i la muntanya

Des de la finalització de l’estiu no havíem viscut un cap de setmana com el que ens espera. Infinitat de proves, dissabte però sobretot diumenge, s’acumulen al llarg i ample de la geografia valenciana. Des d’Onil o Elda fins a Vilafamés o Ademús. Destaquen la Botamarges, un clàssic entre tots, i l’Ultra Trail el Rincón, amb una distància reina, compte, de més de 170km. Els expliquem…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Botamarges

El Club de Muntanya Botamarges és l’organitzador de la X edició de la Botamarges. Des de Forna, el dissabte dia 6, es disputa la carrera amb totes les de la llei, amb 64 quilòmetres i 3.200m/+. L’eixida serà a les sis del matí i passarà pels termes de Forna, Villalonga, Benisili, Benisivà, Beniali, Benirrama, l’Adzúbia, Pego i Oliva.

PUBLICITAT

Set avituallaments

L’organització ha preparat per a aquesta cita sis avituallaments líquids i sòlids, i un de només líquid a la pista Llacuna. Els altres estaran en el km 11 a Villalonga, el Km 21 a Casa Tarzan, al Km 26 a Pista Llacuna, el Km 32 a Benisili, el Km 42,5 a Benisivà, el Km 47 a Benirrama, i el Km 55 a l’Atzúbia. Els punts de tall seran el km 47 a Benirrama a les 18:00h i el km 55 a l’Atzúbia a les 19:30h.

PUBLICITAT

Ultra Trail Rincón

L’Ultra Trail el Rincón és una carrera que es desenvolupa per sendes i camins de mitja muntanya, formada per quatre proves: l’UTR 172 de 172km i 7.000 metres de desnivell acumulat, l’UTR 104, de 104km y 4.200 metres de desnivell, l’UTR 34 de 34 km i 1.100m, i una quarta, l’UTR 11 d’11km y 450m.

PUBLICITAT

Punts per a l’UTMB

Els temps màxims per completar-les són 42 hores per a la distància reina, 24 hores per a la de 104, 6 hores per a la de 34km, i 4 hores per a la d’11km. La cursa de 172km eixirà de Castielfabib a les 19:00 hores de divendres 5 d’octubre, la de 34 des de Castielfabib a les 9:00 hores del diumenge 7, la d’11km desde Castielfabib a les 10:00 també el diumenge, mentre que la de 104 eixirà des d’Ademús, a les 6:00 hores del dissabte. Això sí, la meta, per a les quatre distàncies, serà a la plaça de Castielfabib. Els corredors i corredores que aconsegueixen acabar l’UTR 172, obtindran sis punts per a la inscripció en qualsevol de les proves de l’Ultra Trail del Mont Blanc.

BENEIXAMA, TOUS, ONIL…

Igualment, el cap de setmana arriba molt complet, perquè també es disputen el diumenge altres moltes carreres. Per exemple, la VIII Solana Trail Beneixama amb 28km i 17km. Però també estarà la CxM Rascaña, de Segorbe i que forma part de la II Liga CxM Alto Palancia. També a Tous se celebra el III Trail de Tous, del Circuit Trail La Ribera i Canal de Navarrés, amb tres distàncies: 21km, Sprint Trail 14km i la caminada de 14km.

També diumenge, Onil celebra el seu tercer Trail amb 25km i 14km de trail o de sender, i a Vilafamés el IV trail 3 Cims amb 30km de distància en individual o parelles. Igualment, ja a Elda, tindrem la IX Carrera i Marxa Catí Rabosa, amb el trail llarg de 22km, el curt de 14,3km i la marxa senderista amb aquesta mateixa distància.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »