Estrena de SLA a À Punt Ràdio, amb…

En el primer programa, diumenge a les 15:00h, entrevistem a Miguel Mataix i Aurora Payá, un equip per fer corrent el Camí de Santiago en sis dies

Ens acompanyarà Paco Badia per mostrar-nos una ruta de BTT per l’Encantada i farem un repàs per l’actualitat més muntanyenca

Sense Límits Aventura comença el seu camí particular a la ràdio i ho fa aquest diumenge a les 15:00h a À Punt de la mà de Jaime González i Rafa Mora. L’objectiu és apropar la muntanya a totes les ciutadanes i ciutadans. Una intenció clara de fomentar l’esport i el respecte a l’entorn natural des de l’estima més profunda. El primer programa tindrà uns convidats especials i totes les seccions que ens acompanyaran també en els pròxims programes.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Directe o podcast

L’estrena a À Punt serà diumenge de 15:00h a 16:00h, i si no pots escoltar-ho, cap problema, perquè només s’acabe el programa estarà penjat al web d’À Punt per poder descarregar el podcast. Es tracta d’estar el més a prop possible dels i de les oients, en un panorama comunicatiu molt més ample, és a dir, amb les xarxes socials, apps i webs a ple rendiment.

PUBLICITAT

Actualitat

El programa comptarà amb actualitat, la que va deixar el passat cap de setmana, així com les notícies més destacades com l’aventura de Roberto Gil al Half Maratón dels Sables de Fuerteventura, o el Campionat Autonòmic de Llarg Recorregut de Castalla, a més de la Copa de Vertical amb podis valencians…

PUBLICITAT

Les seccions són…

Però no quedarà ací la cosa, perquè el programa té seccions fixes. Una primera, el so de la setmana, que en aquesta ocasió ens farà vibrar amb el que sent un corredor en plena competició. Després, els clubs, on coneixerem el Centre Castellut de Muntanyisme de la mà del seu president, Raúl Verdú. També ens acostarem a la btt, i en aquesta ocasió de la mà de Paco Badia, que ens portarà de ruta per l’Encantada.

PUBLICITAT

Entrevista a…

Per acabar el programa, entrevista a Miguel Mataix, que aquest estiu es va fer el Camí de Santiago en sis dies… corrent entre 100 i 120km cada jornada. Aventura que, en tot cas, no va ser possible sense l’aportació d’Aurora Payá, que també estarà en directe a l’estudi de SLA a À Punt. Anècdotes, la vivència i molt més, tot en el primer programa d’una aventura que esperem siga sense límits. Recordeu: diumenge, a les 15:00h o als podcast d’À Punt.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El primer SLA, al descobert | Sense Límits Aventura - […] Estrena de SLA a À Punt Ràdio, amb… […]
  2. Programa 2 SLA, en À Punt Ràdio | Sense Límits Aventura - […] Estrena de SLA a À Punt Ràdio, amb… […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »