Aspe: guanyen Yedra i Sánchez

La prova de la Copa Cross de la FTCV es decideix per la carrera a peu en homes i per la bici en dones

La següent carrera serà a Banyeres de Mariola, el pròxim 3 de novembre

El passat cap de setmana es va disputar una nova cita de la Copa Cross que organitza la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV), amb el club d’Aspe. La carrera va tindre noms i cognoms propis. En homes va vèncer Francisco Yedra per davant del líder de la competició. En dones, María Jesús Sánchez va guanyar amb claredat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Yedra desbanca el líder

En la prova sprint, Francisco Yedra sobre el líder de la competició, Jordi Gil (Triatló Carcaixent). El guanyador va tancar el crono amb un temps de 1:19:34. El triomf de Yedra es va fonamentar especialment en els seus bons sectors de carrera a peu. Gil, que va volar en la bici per poder millorar els registres, no va poder amb Yedra i va acabar segon a 32 segons. La tercera posició va ser per a José Ginés Sempere (Trielx), a 2:09.


Aspe, segona de la Copa Cross


PUBLICITAT

Sánchez en dones

En la carrera femenina, María Jesús Sánchez (Garden Solutions Costa Blanca) va ser la vencedora amb un temps de 1:42:20. La seua victòria va ser molt clara, davant de Leyre Gallardo (CT Petrer), que va arribar a 17:08, i molt més encara sobre Mari Cruz Pérez (CC Almoradí), que va ser tercera a 39:30.

PUBLICITAT

La bici sentencia

En la categoria femenina, el sector de bici de muntanya va resultar clau. Sánchez, que finalment va vèncer, va començar el segon sector, això és el de bici, en segona posició, però Gallardo, que liderava la prova, va perdre molt temps en la bicicleta, amb quasi vint minuts de retard respecte a Sánchez.

PUBLICITAT

Relleus

La carrera per relleus va ser per a Ángel i Pablo. Els dos, no federats, van derrotar amb 1:25:49 els segons, Manuel i Ángel, també no federats, que van acabar a 3:16. Van completar el podi Antonio i Armando, a 5:24.

ARA TOCA BANYERES

Ara la Copa Cross es desplaçarà a Banyeres de Mariola el 3 de novembre. Serà la cita més pròxima. Després, a Alfarp l’11 de novembre, a Elx el 18 de novembre, i l’Olleria com a prova final, l’1 de desembre.

Més dades:


La Copa Cross ya está aquí


 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »