Àudio SLA 01: El primer programa, al descobert

Àudio del primer programa de ràdio Sense Límits Aventura que comença el seu camí en la ràdio d’À Punt

Informació de trail, btt, triatló, clubs i rutes, a més d’una extensa entrevista a Miguel Mataix pel seu repte de fer el Camí de Santiago, corrent, en sis dies

Sense Límits aventura va debutar a la graella radiofònica d’À Punt Ràdio amb un primer programa que es va emetre el diumenge però que es pot escoltar en l’arxiu del web d’À Punt clickant ací: SLA 01

En l’hora de programa es van tractar la majoria d’esports que es parlarà habitualment, trai, btt, triatló, i també es va presentar una primera ruta de bicicleta de muntanya, a més de parlar dels nostres clubs, amb el Club Castellut de Muntanyisme de protagonista. El programa número 1 es va tancar amb l’entrevista a Miguel Mataix i Aurora Payá sobre el repte del primer de fer el Camí de Santiago corrent en temps rècord.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Un primer programa

El programa, conduït per Jaime González i Rafa Mora, va tindre de tot. Es va posar sobre la taula l’actualitat del trail, amb la Copa d’Espanya de KV que va tindre en Carlos Pascual un dels protagonistes. El de Cocentaina, a més, aportava el so de la setmana amb el seu esforç viscut en directe, i sentit, en un tram de competició.

Després de tres carreres valore la Copa de KV molt positivament perquè no tenia pensat fer-la enguany. Però en obtindre bons resultats he rematat a Canfranc. He patit molt però he pogut traure el podi”, afirmava el de Corremón.

PUBLICITAT

Sebas i Belén

També tenien veu Sebas Sánchez i Belén Agut, els recentment proclamats campions autonòmics de llarg recorregut a Castalla. Sánchez recordava el “circuit ràpid i exigent amb la calor forta” que es va patir, i la seva alegria “per acabar amb el títol de l’Autonòmic”. En este sentit, Belén Agut deia en el programa: “La carrera em va semblar molt exigent». Agut explicava, a més, el que va fer per distanciar-se de les rivals.

PUBLICITAT

Sables amb Gil

Els continguts del programa exposaven també la feina de Roberto Gil a Fuerteventura. El castellonenc va aconseguir la tercera plaça al Half Maratón dels Sables i parlava en el programa sobre les dificultats per poder hidratar-se en carrera.

Clubs i rutes

També vam tenir la secció dels clubs, on cada setmana una entitat de la Comunitat explica la seua creació, el treball que fan i com funcionen. En este cas va ser el Club Castellut de Muntanyisme de Castalla els que ens va apropar els seus objectius. Igualment, Paco Badía encetava la seua secció –estarà una vegada al mes- sobre rutes de bicicleta de muntanya, amb la narració de les vivències que deixa pedalejar per el barranc de l’Encantada.

PUBLICITAT

Entrevista amb…

El programa s’havia de tancar amb una gran entrevista. Per això es va contactar amb Miguel Mataix, que va explicar la seua experiència corrent durant sis dies, amb 120km per dia, per completar el Camí de Santiago. Va complir amb l’objectiu però no va estar sol, perquè Aurora Payá el va acompanyar i també ho va fer als estudis d’À Punt, on va contar el que hi ha darrere de tot l’esforç de l’esportista.

 


ESCOLTA O DESCARREGA EL PROGRAMA EN IVOOX


Ara, segon programa

No havia acabat el primer programa i l’equip de Sense Límits Aventura ja estava pensant en el següent. Serà, novament, durant el cap de setmana. Tindrem entrevistes, actualitat i les seccions habituals. Dissabte o diumenge –el futbol manarà, i avisarem amb temps de l’horari-, teniu una cita amb l’esport i l’aventura!

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Programa 2 SLA, en À Punt Ràdio | Sense Límits Aventura - […] El primer SLA, al descobert […]
  2. Txikon i el seu repte Everest | Sense Límits Aventura - […] El primer SLA, al descobert […]
  3. Àudio SLA03: Oh, Everest, què dur ets… | Sense Límits Aventura - […] El primer SLA, al descobert […]
  4. Programa 5 SLA: El retorn de Ramón Recatalà i molt més… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA 01: El primer programa, al descobert […]
  5. SLA07: Mongòlia… “l’orientació va ser un hàndicap” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA 01: El primer programa, al descobert […]
  6. Àudio SLA09: 18.000km en bici per l’ELA i molt més | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA 01: El primer programa, al descobert […]
  7. SLA09: “A Xina no sabia si era cap a la dreta o l’esquerra” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA 01: El primer programa, al descobert […]
  8. Àudio SLA10: Les federacions creixen | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA 01: El primer programa, al descobert […]
  9. SLA10: Objectiu, les Sèries Mundials | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA 01: El primer programa, al descobert […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »