Moll i Ródenas a la Volta a la Marina

Ade Moll i Ariadna Ródenas fan bona la regularitat en la competició de BTT

Benidoleig i Xaló acullen les dues proves de la carrera alacantina

La Volta BTT La Marina va coronar Ade Moll i Ariadna Ródenas. Va ser una competició en dues etapes, una primera a Benidoleig, i una segona a Xaló i el seu entorn. En total, al voltant de 4h de carrera en dues jornades que van fer campions als més regulars.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Moll controla…

Ade Moll (Xabia’s Bike-Faster Wear) va guanyar la primera etapa i va saber gestionar la segona per apuntar-se la classificació general de la Volta a la Marina. L’alacantí es va imposar amb un temps total de 3:35:23, mentre que Saoro Moll (Xabia’s Bike-Faster Wear), que guanyava la segona etapa però que en la primera acabava tercer, sumava un crono de 3:39:53. El tercer en el podi masculí definitiu era David Martínez (Gobik CC), amb 3:44:50.

PUBLICITAT

Ródenas, campiona…

En categoria femenina, Ariadna Ródenas (CE Elxenduro) feia bona la regularitat per imposar-se en la general de la suma de les dues carreres. Guanyava la segona prova, i davant l’absència de la vencedora de la primera, Elena Lloret, s’apuntava el títol de la competició amb un temps total de 4:44:19. Segona era Alícia Margalejo (4:50:08, Xabia’s Bike-Faster Wear), que va lluitar de valent contra Ariadna Ródenas. Ayda Parra (5:12:01, UC Montgó) va ser tercera a la general final.

PUBLICITAT

Batalla…

La batalla en dones va ser molt interessant. Després de la primera etapa a Benidoleig, manava Elena Lloret, però la de la Vila no va córrer la segona i va quedar fora del podi de la general. En la primera etapa, això sí, va guanyar amb quasi set minuts de marge sobre Ródenas.

PUBLICITAT

Altres categories

La competició alacantina va tindre altres guanyadors en altres categories. En elit femení es va imposar Alicia Margalejo, seguida d’Ayda Parra. En màster 30 masculí el triomf va ser per a Juanjo Femenía, amb Jordi Llorca i Joan Lema segon i tercer, respectivament. En màster 40, Dani Cepa va guanyar sobre Àlex Seguí i Antonio Iborra, mentre que en màster 50 va vèncer Juan Luis Zaragoza, amb Luis Bollaín segon i Juan José Noguera tercer.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »