Programa 2 SLA, en À Punt Ràdio

Diumenge de 15:00h a 16:00h entrevistem a les dones que fan possible la marxa Dones Bicibles, parlem d’alpinisme amb Alex Txikon, de triatló amb Emilio Aguayo…

I estrenem secció: l’Enquesta SLA, esta vegada amb una esportista d’orientació, i obrim la de Salut, amb Darío Sanmiguel

La cita amb el segon programa de Sense Límits Aventura és el diumenge 14 d’octubre de 15:00h a 16:00h a la ràdio d’À Punt i, una vegada acabada l’emissió, a la carta al web i a la app d’À Punt. Serà un programa amb molt de contingut. Una extensa entrevista, una conversa amb un alpinista de renom, Alex Txikon, alguna salutació sorpresa i la secció de Salut amb Darío Sanmiguel. Igualment, obrim una secció nova, l’Enquesta SLA. Tot, de la mà de la presentació de Jaime González i Rafa Mora.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Entrevista ‘bicible’

L’entrevista de la setmana, la que ocuparà la part més extensa del segon programa de Sense Límits Aventura, comptarà amb la presència de tres dones. Seran les representants del Club Dones Bicibles, que des de Bocairent fa uns anys que projecten que el ciclisme i l’esport és també de dones. María José Silvestre, Júlia Molina i Encarna Sanz ens acompanyaran als estudis d’À Punt Ràdio. Organitzen una marxa cicloturista de la que parlarem amb elles.

PUBLICITAT

Nova secció

L’Enquesta SLA s’obre camí entre tota la informació d’actualitat i tota la resta de seccions del programa. En esta ocasió l’estrenem amb una corredora d’orientació del Club Valencia O. Nosaltres li enviem les preguntes i ella respondrà amb sinceritat. Una bona manera d’acostar-se també a l’orientació!

PUBLICITAT

La Salut, amb bons ulls

La secció de Salut l’obrirem amb el cardiòleg Darío Sanmiguel. Ens portarà a la reflexió sobre els reconeixements mèdics. Necessaris? No? Vos obrirem una porta per a la participació a través del WhatsApp al 677 77 73 19 perquè ens envieu els vostres audios. SLA també és debat!

PUBLICITAT

Actualitat

Les notícies ocuparan la primera part del programa. Botamarges, Penyagolosa Trails o l’últim podi del triatleta Emilio Aguayo a les Canàries. Això, incloent les notes breus de la setmana, així com l’agenda de proves que ens trobarem a la Comunitat Valenciana el cap de setmana següent. Obrim la finestra de SLA per segona vegada. Esperem que vos agrade…

TXIKON, AMB…

Si hi ha un home que està de moda en la muntanya, eixe és Alex Txikon. Va visitar Beneixama la setmana passada per fer una xarrada i el vam entrevistar. El seu interlocutor va ser una persona també molt especial que té molt a veure amb l’esport, l’aventura i els límits, com SLA! Qui serà?

Més dades:


El primer SLA, al descobert


Estrena de SLA a À Punt Ràdio, amb…


“Aurora, unes piles?”


La ruta: Barranc de l’Encantada


 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »