Riba-roja i Sueras, úniques cites

És un cap de setmana estrany per les diferents festivitats, però encara i tot hi ha trails per competir

Després de la festa del 9 d’octubre i la de la Hispanitat, la setmana se’ns ha fet curta. Tant que el cap de setmana arriba i també ens deixa una sensació de poca cosa. Amb tot, les carreres continuen. N’hi ha poques, però algunes. Viatgem a Riba-roja de Túria i a Sueras.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Riba-Roja val per tres

Al Camp de Túria hi ha festa del trail. Riba-roja és el seu centre amb la 6ª edició del Riba-roja Trails. Una competició amb tres modalitats. Primer, els trails, que tenen dos opcions. Una primera més llarga, de 21km i 1.000m/+, amb eixida a les 8.45h. Després, el trail curt, de 10km i un desnivell de 550m, amb eixida a les 9.00h. Per últim, la prova per equips, amb 10km de distància. Esta carrera eixirà a les 9.10h. I tot, des del Poliesportiu de la localitat.

PUBLICITAT

La Campana de Sueras

El Club de muntanya Serra Espadà de Sueras organitza la V Volta a la Campana i la II Volta Sprint. Una doble cita amb sabor a geografia i història. Les distàncies són diferents. La Campana compta amb 23km i un desnivell de 1.300m/+. Per la seua part, la carrera sprint suma 11,2km per un desnivell de 480m. Les dues distàncies, això sí, tindran la mateixa eixida, a les 9.00h des de la plaça de l’esglèsia.

PUBLICITAT

Parèntesi

La competició de trail s’ha pres un respir este cap de setmana. Portem, de fet, un nivell de carreres molt alt cada setmana i les cames segur que agraeixen un descans. Però no s’ha de parar massa, així que si es vol mantenir-les actives, les dos opcions són Riba-roja i Sueras.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »