Àudio SLA02: Segon programa, per a totes i tots

El segon SLA de la ràdio d’À Punt acosta l’orientació, la salut per practicar trail, triatló, el muntanyer Alex Txikon i una entrevista amb Dones Bicibles, una iniciativa per donar visibilitat a l’esport femení

Després d’un primer programa per trencar mà, per analitzar l’actualitat esportiva de l’aventura i la muntanya, va arribar el SLA02, la segona cita a À Punt Ràdio, presentada per Jaime González i Rafa Mora. L’emissió va ser diumenge a les 15:00h, i si te la vas perdre tens el podcast i més maneres de tornar a escoltar-ho clickant ací.

https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/escoltat-en-la-radio/sense-limits/14-10-2018-sense-limits-club-dones-bicibles

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


ESCOLTA EL PODCAST DEL PROGRAMA EN IVOOX

Punxa ací si vols escoltar i descarregar el podcast del SLA 02 d’À Punt Ràdio a Ivoox.

PUBLICITAT

Sorpreses

El programa va presentar alguna sorpresa, com dos salutacions especials a càrrec de dos institucions de la muntanya. Una, la del campió del món Luis Alberto Hernando. L’altra, la del muntanyer Alex Txikon, al qual va entrevistar un altre gran esportista, Miguel Mataix, amb motiu de la xarrada que el basc va fer a Beneixama uns dies enrere.

Txikon va explicar que entre un intent de pujar l’Everest i un altre ha de passar una transició. Un ‘canvi d’aires’ sempre va bé per aprendre dels errors. Txikon deixava clar que sempre se li ha de tindre respecte a la muntanya.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Salut: certificats sí o no?

En la nostra secció d’experts, el cardiòleg Darío Sanmiguel, director de la Unitat de Salut de Nisa Salut Deportiva a l’Hospital Vithas 9’octubre, explicava la necessitat de fer-se controls. És un tema de salut. Sanmiguel va deixar clar que el que es fa és conèixer l’historial esportiu de la o l’esportista, però també un electrocardiograma, una ecografia i una prova d’esforç. “Fer exercici és una cosa, i altra posar al límit les teues condicions físiques”, va explicar Sanmiguel.

El test SLA

Una altra secció amb participació dels nostres oients i esportistes és el test de Sense Límits Aventura. El primer test SLA va ser per a Leo Pous, una corredora d’orientació, valenciana, del Club Valencia O, que va respondre a les nostres preguntes. “Fer orientació és una manera d’entendre la vida”, ens va dir, al mateix temps que reptar l’equip de SLA, Jaime González i Rafa Mora, a formar part d’una competició per viure l’experiència.

ESCOLTA EL PODCAST DEL PROGRAMA EN IVOOX

Punxa ací si vols escoltar i descarregar el podcast del SLA 02 d’À Punt Ràdio a Ivoox.

PUBLICITAT

Dones Bicibles

El programa va finalitzar amb el seu plat fort. Si durant l’hora d’emissió es va parlar d’actualitat amb les notícies de la setmana i també l’agenda del que vindrà, també es va parlar d’activitats que es fan una vegada a l’any però de gran repercussió.

És el cas de la marxa cicloturista Dones Bicibles. Les seues representants, María José Silvestre, Encarna Sanz i Júlia Molina van estar a l’estudi d’À Punt.

Van deixar clar que el que volen és donar visibilitat a les dones esportistes, i van reclamar una entrevista amb el president de la Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC), José Luis López Cerrón, per candelaritzar i explicar el seu projecte amb el suport del màxim organisme nacional del ciclisme.

“La dona actualment no està ‘visibilitzada’, i amb la marxa volem que es fique en el calendari nacional”, va dir Silvestre durant l’entrevista.

NOTES D’ÀUDIO AL 677 77 73 19

“Mai hem dit que no es puga fer exercici, perquè l’exercici és la ferramenta de salut més forta que hi ha”, va dir Sanmiguel durant el programa. En tot cas, vam deixar una porta oberta al debat i a l’obligació o no de superar certs certificats per garantir la salut dels i de les corredores.

Per participar, es pot enviar una nota d’àudio al 677 77 73 19 explicant la teua opinió.

Només ens has de dir el teu nom i cognom i des d’on crides. Algunes de les opinions les posarem en el següent programa, el SLA03 del pròxim cap de setmana a À Punt.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Txikon i el seu repte Everest | Sense Límits Aventura - […] Alex Txikon té entre cella i cella l’Everest, a l’hivern, i sense oxigen. Són reptes seriosos, tant que en…
 2. Dones Bicibles reclama atenció a la RFEC | Sense Límits Aventura - […] a la ràdio d’À Punt. Van assistir María José Silvestre, Encarna Sanz i Júlia Molina. Ací tens l’entrevista al…
 3. Programa 5 SLA: El retorn de Ramón Recatalà i molt més… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA02: Segon programa, per a totes i tots […]
 4. Àudio SLA03: Oh, Everest, què dur ets… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA02: Segon programa, per a totes i tots […]
 5. SLA02: Salut i certificats, amb Darío Sanmiguel | Sense Límits Aventura - […] Darío Sanmiguel, cardiòleg i corredor de muntanya, va ser el segon dels nostres experts convidats al programa de ràdio…
 6. Àudio SLA05: El Recatalà més proper | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA02: Segon programa, per a totes i tots […]
 7. Àudio SLA06: Sobretot, històries personals… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA02: Segon programa, per a totes i tots […]
 8. Àudio SLA07: Sebas Álvaro, Mongòlia, la Tinença… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA02: Segon programa, per a totes i tots […]
 9. SLA07: Mongòlia… “l’orientació va ser un hàndicap” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA02: Segon programa, per a totes i tots […]
 10. Àudio SLA09: Què dona positiu? | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA02: Segon programa, per a totes i tots […]
 11. Programa SLA10: Què serà del triatló i el trail? | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA02: Segon programa, per a totes i tots […]
 12. Àudio SLA10: Les federacions creixen | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA02: Segon programa, per a totes i tots […]
 13. Programa SLA11: La nova FEMECV i molt més | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA02: Segon programa, per a totes i tots […]
 14. Silvestre i les 24h de Le Mans | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA02: Segon programa, per a totes i tots […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »