Ramón Álvarez, campió d’Espanya de marxa

El marxador de la FEMECV guanya el Campionat d’Espanya Individual de Marxa Nòrdica FEDME disputat a les Illes Balears

Una nodrida representació de la Comunitat Valenciana es va desplaçar a les Illes Balears per competir en el Campionat d’Espanya Individual de Marxa Nòrdica FEDME. La federació valenciana (FEMECV) va posar un dels seus marxadors en l’esglaó més alt. Ramón Álvarez es va proclamar campió d’Espanya. Però no va ser l’únic gran resultat. El millor sí, però anem per parts…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Minut i mig

Álvarez es va imposar amb un temps de 1:29:06, mentre que segon va ser l’andalús Julio Jose Mayal amb 1:31:30, seguit per David Raez (Tierra Trágame) amb 1:32:59. Això sí, quart va ser un altre valencià, Víctor Candela (FEMECV), amb 1:34:06, que a més va ser tercer en categoria VAM. En categoria femenina, la victòria absoluta va ser per a Andalusia amb Sonia Miras, mentre que segona va ser Arantxa Pinedo (CD Hazten) i tercera Anna Englisova (Andalusia).

PUBLICITAT

Inundacions

La prova es va haver de canviar de lloc degut a les fortes pluges que va patir Illes Balears. En principi estava establerta la competició a Capdepera, però com que hi va haver inundacions que van afectar el circuit, finalment es va disputar a Lloret de Vistalegre. El circuit que es va preparar va ser tot natural, amb terra en un traçat de 5km (15km totals). Els 122 participants havien de donar 3 voltes a la ‘corda’ per completar el Campionat d’Espanya.

PUBLICITAT

Minut de silenci

Abans de la carrera va tindre lloc un respectuós minut de silenci en record de les víctimes de les inundacions. Igualment, es va retre homenatge a Pablo Ariza, que va faltar fa molt poc. Es va reservar el dorsal número 1 que hauria d’haver lluït Ariza. A més, es van entregar 1.200 euros a la caixa de solidaritat que s’ha obert per ajudar als afectats de les inundacions. Aquests diners van arribar per part de l’Associació Hotelera de Capdepera, destinats a l’organització de l’esdeveniment esportiu, però finalment van ser destinats en benefici dels afectats.

Anti-Dopatge sorpresa

Una de les notes particulars d’este Campionat d’Espanya va ser que es van realitzar controls anti-dopatge sorpresa. I és novetat perquè és la primera vegada que una prova de marxa nòrdica rep la visita dels controls d’aquest tipus i que els realitza l’Agència Espanyola (AEPSAD). Una altra novetat va ser la instal·lació durant la cursa d’un bucle de penalització per als corredors que així rebien, durant la carrera, les indicacions dels àrbitres. Només havien de fer el circuit intern, i continuar pel normal.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Àudio SLA03: Oh, Everest, què dur ets… | Sense Límits Aventura - […] Ramón Álvarez, campió d’Espanya de marxa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »