Tripuçol a 1ª; Arena Alicante a 2ª

Sevilla va acollir la Lliga Nacional i el Campionat d’Espanya de triatló per Relleu Mixt, amb bons resultats per als equips de la Comunitat

Sevilla va acollir el passat cap de setmana la Lliga Nacional i el Campionat de Relleus Mixtes. El CT Huracán Cultbikes, CT Arena Alicante, Tripuçol i CEA Bétera van acabar sent protagonistes destacats. Ascensos, bones posicions, i un grapat de resultats més que òptims.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Huracán, segon

El CT Huracán Cultbikes va ser segon en la 2ª divisió masculina, mentre que el CT Arena Alicante va ser tercer tant en homes com en dones en 3ª Divisió. Això va ser dissabte, perquè la doble jornada tenia cita diumenge, quan el club d’Alacant va guanyar la competició Open, i el CEA Bétera va acabar en tercera posició.

PUBLICITAT

Tripuçol i Arena pugen

A Sevilla es van acabar de tancar els punts i per tant ja es pot dir quin són els clubs que pugen o baixen de categoria. És el cas del Tripuçol masculí, que amb la suma de resultats de la temporada ha aconseguit l’ascens de categoria, i ara competirà en 1ª Divisió. Igualment, tant l’equip masculí com el femení han assolit també l’ascens, en este cas els dos a la 2ª Divisió.

PUBLICITAT

Resultats

Dissabte es va disputar el Campionat d’Espanya de triatló per clubs. Sevilla va veure els representants de la Comunitat Valenciana en acció. En 1º Divisió femenina, el CEA Bétera va ser el que fa set, mentre que Tripuçol va acabar el 14 i Huracán el 16. En 2ª Divisió masculina, la segona plaça va ser per a Huracán, la 8 per a Tripuçol i la 12 per al CEA Bétera. En 3ª Divisió femenina, Arena Alicante van ser terceres, La 208 TC sisenes, mentre que en homes els alacantins van ser també tercers, amb La 208 en la posició 12.

Relleu mixt

La cita del diumenge va ser per al Campionat d’Espanya de triatló per Relleu Mixt. En elite, Tripuçol va ser el 12 i CEA Bétera el 13. Per la seua part, Huracán va acabar el 20. En la categoria Open, la victòria va ser per a l’Arena Alicante, amb CEA Bétera en la tercera posició, La 208 en la 4, CEA Bétera B en la 8, CEA Bétera C en la 9, Huracán en la 10, Huracan B en la 17 i CEA Bétera D en la 18.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »