Chelva i tots, mirant al cel

La pujada al Pico de Chelva protagonitza un cap de setmana pendent del temps

Viver, Sellent, Villena, Xert i Serra també acullen carreres entre dissabte i diumenge

El cap de setmana de trails arriba molt complet però amb incertesa. Mana l’oratge, així que els organitzadors estan amb el dispositiu d’alerta pendent. La pluja que amenaça, sobretot al principi del cap de setmana, pot obligar a fer algun canvi. De moment, amb la pujada al Pico de Chelva manant en el calendari en formar part de la Liga CXM de la Serranía, també hi ha carreres a Xert, Serra, Sellent, Villena i Viver.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Pico de Chelva

La pujada al Pic de Chelva està prevista per al diumenge. Hi haurà dues distàncies, seguint la norma de la Liga CXM de la Serranía on està enquadrada. La prova reina tindrà 29,5km i un desnivell positiu de 1.220 metres, amb eixida des de la plaça Major a les 9:00h. La segona prova, la curta, serà un trail de 10km i 418m/+, amb eixida a les 9:15h.


Chelva y su pico


PUBLICITAT

Serra s’estrena

A Serra estan d’estrena. Es disputa el I Trail Castell de Serra, dissabte a les 9:00. L’eixida i la meta estaran a la Plaça la Primitiva de la localitat. La carrera constarà de 24km envoltant la Calderona. Hi haurà les categories absoluta, veterans i màster tant en homes com en dones.

PUBLICITAT

Trencamoles

L´Agrupació de muntanya el Turmell organitza la VII Cursa i Marxa de Muntanya Trencamoles. La cita és el diumenge a la localitat de Xert, al Baix Maestrat. L’hora de la carrera serà a les 8:30 hores. Els recorreguts preparats seran dos. Un de llarg, de 18,5km i 830m/+, i el curt de 13km i 500m/+.

Sellent, del CTLRCN

El IV Trail Sellent forma part del Circuit Trail La Ribera i Canal de Navarrés, amb dues distàncies i tres modalitats. El trail llarg serà de 19km amb 800m/+, amb eixida a les 9:30h. A la mateixa hora tindrà lloc l’sprint trail, amb 12km i 300m/+, mentre que este mateix recorregut i distància es podrà fer en marxa no competitiva, amb la mateixa hora d’eixida.

Peña Rubia de Villena

Una cita important també del cap de setmana és el trail Peña Rubia de Villena. L’eixida serà des d’esta urbanització de la localitat alacantina. L’hora, a les 9:00h. S’han preparat 23,7km de recorregut per a la cursa llarga, i 9km d’sprint que també es pot fer caminant.

PUBLICITAT

MOLINOS DE VIVER

Viatgem a l’Alt Palància, en concret a Viver, on es disputa la tercera edició del trail Molinos de Viver. És una carrera puntuable per a la II Lliga de Carreres de Muntanya de l’Alt Palància. El dia i la hora, el diumenge amb eixida a les 9:00 horas. La carrera seran  25km i 850m/+, i compartirà el protagonisme amb la versió sprint, de 13km i 350m/+. També hi haurà carreres per als més xicotets, a les 11:00h.

Més dades:

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Malacara, Open con barro | Sense Límits Aventura - […] Chelva i tots, mirant al cel […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »