Gota freda: Chelva i Serra cancel·len

La Subida al Remedio i el Trail del Castell de Serra anuncien la suspensió per a este cap de setmana

Els trails de Villena, Viver, Xert i Sellent continuen endavant amb algunes variacions

Estava la situació per a fer moltes avaluacions, i finalment les carreres han anat informant del que faran. Les pluges, la gota freda, obliguen, i algunes curses han decidit suspendre, d’altres ajornar a una altra data, encara que la majoria, amb alguns canvis, segueixen en el seu calendari i es realitzaran. Totes, això sí, prenen la decisió que prenen tenint en compte que la seguretat dels i de les participants és el més important. Si se suspenen hi ha motius, i si no, també. Els expliquem.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Chelva impracticable…

La pujada al Pico de Chelva era la gran protagonista del cap de setmana i l’ha que abans ha anunciat que no es podria fer. Estava prevista per al diumenge al matí, però l’organització ha fet al matí del divendres una revisió de la zona i el resultat és decebedor. Tot ple d’aigua, amb barrancs impracticables i zones que s’han convertit en perilloses. Des de l’organització han comunicat que la prova es trasllada al pròxim 25 de novembre.


Chelva i tots, mirant al cel


PUBLICITAT

Les raons

La cita de Chelva és puntuable per a la Liga CXM de la Serranía. La competició està en la recta final i hi ha els títols en joc. L’organització ha lamentat haver de prendre esta decisió, però ho ha explicat a les seves xarxes socials: «La prueba realizada en parte de su recorrido el cruce de ramblas, las cuales con las precipitaciones de más de 80 litros por metro cuadrado (hasta el momento), han aumentado el caudal, con lo que la seguridad de corredor no está garantizada«. Igualment, afirmen que a tot això s’ha de sumar «el estado deplorable del terreno con acumulaciones de barro y peligro de caídas». Amb tot això, consideren que el més important «es salvaguardar la seguridad del corredor” i recorden que aquells que desitgen el retorn dels diners de la inscripció, ho poden obtindre, «en su totalidad», demanant-ho al web d’inscripcions TopRun.

PUBLICITAT

Serra, sense data

Una altra carrera que ha anunciat la cancel·lació és el Castell de Serra: «Por motivos ajenos a la organización y debido a las inclemencias meteorológicas, siguiendo los consejos de Protección Civil, Policía Local y Ayuntamiento de Serra, nos vemos obligados a aplazar el trail que tenía previsto realizarse mañana día 20 de octubre». Igualment, lorganització ha anunciat que la pròxima setmana «se informará de la fecha definitiva de la realización de la carrera, condiciones de devolución y se abrirán inscripciones».

PUBLICITAT

Sellent retoca el recorregut

Dela resta de proves del cap de setmana, el IV Trail de Sellent es farà per amb alguna variació degut a l’estat d’algunes zones. Així, han informat de l’eliminació de «3km del 21K per la dificultat de eixa zona i complicat accés amb vehicle en cas d’haver d’evacuar algun corredor per accident». Per tant, anuncien que el recorregut de l’sprintrail segueix igual, però el del trail passa a tindre 18km, «el mateix recorregut de l’any passat». Pel que fa al Trail Molinos de Viver, han emés un comunicat exposant que, «salvo notificación por las autoridades pertinentes» la carrera se celebrarà com estava prevista. Això sí, asseguren que es prendran «las medidas necesarias velando por la seguridad» de corredors i corredores, així com dels voluntaris i voluntàries.

Villena i Xert, endavant

‘No news are good news’ és el que s’aplica a la cita amb la Peña Rubia de Villena i el Trencamoles de Xert, que segueixen endavant donat que, fins el moment, no hi hagut cap notificació al respecte de cap cancel·lació. De fet, des de Villena mantenen una comunicació de dades i consells de cara a la realització de la prova, el que parla de normalitat.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »