Programa 3 SLA: Fins a l’Everest

Al tercer capítol de Sense Límits Aventura, diumenge de 15:00h a 16:00h a la ràdio d’À Pûnt, entrevistem Javier Oliver i Carmen González-Meneses, d’Encordados por la Vida

Analitzem l’actualitat amb el subcampionat d’Espanya d’escalada per a Iker Ortiz i el títol de campió nacional de marxa nòrdica de Ramón Àlvarez

Potser no sona be, però cal dir que cada programa de Sense Límits Aventura creix. En el seu tercer capítol, el SLA03 oferirà un ventall d’esports tan ample que ens permetrà fer-nos una idea de l’enorme activitat que mou la muntanya. És el secret… L’entrevista central, al final del programa, comptarà amb Javier Oliver, que va conquerir l’Everest este passat estiu, i Carmen González-Meneses, que va transmetre la vivència transcrivint i posant l’emoció de qui pateix des de casa.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El llibre de l’Everest

Oliver i González-Meneses acudiran als estudis de la ràdio d’À Punt per traslladar-nos la seua doble experiència. Per un costat, l’esforç físic i mental que va suposar per a Oliver els dies, setmanes i mesos d’espera per poder adaptar el cos i coronar el cim del món… però per l’altre, la capacitat de mantindre la sang freda per gestionar emocions, com la pena per la distància o la incertesa de dies de silenci… Carmen González-Meneses va patir tant com Javi Oliver, i ara les dues vivències estan en un llibre, ‘Everest, un reto de ensueño’, del qual també parlarem.

PUBLICITAT

Nous esports, bones notícies

Però no serà això només el SLA03. Ampliem horitzons i acostem al públic dues modalitats esportives que fins ara havien estat una miqueta apagades. Parlem de l’escalada i de la marxa nòrdica. En esta tercera entrega de SLA ens acostem als dos esports per explicar, a més, que Iker Ortiz va ser subcampió d’Espanya d’escalada de dificultat, i que Ramón Àlvarez va guanyar el títol nacional en el campionat de marxa nòrdica.

PUBLICITAT

Clubs, vies ferrades…

També tindrem en compte les competicions que s’acosten en el calendari més immediat, és a dir el pròxim cap de setmana. I, com no, ens acostem als clubs de la Comunitat Valenciana: en esta ocasió viatgem a Elda, com ho fem també a Redován per aproximar-nos a les vies ferrades de la mà de Jaime Escolano.

Debat i novetats

Tindrem, igualment, novetats, com el debat obert per la necessitat, o no, de realitzar certificats mèdics, i obrirem una nova via, una nova pregunta. Quines vies ferrades ens aconselles? Ja sabeu que per participar, per deixar les vostres opinions, heu de deixar una nota de veu al whatsapp del telèfon 677 77 73 19.

PUBLICITAT

TREBALL EN EQUIP

Tot el programa SLA03 forma part d’un conjunt, d’un treball en equip com el que exigeix l’entorn natural si vols superar-lo. Ens hem de posar les piles a cada programa, i esperem aconseguir un bon resultat. Es tracta d’acostar-vos tot el que estimeu. Tot. Perquè som Sense Límits Aventura i ens encanta acompanyar-vos entre cims, serres, boscos, sendes i totes les vistes espectaculars que ens ofereix la muntanya.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

  1. ¡Sois unos fenómenos manejando la radio!
    Un fuerte abrazo.

    Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. Àudio SLA03: Oh, Everest, què dur ets… | Sense Límits Aventura - […] Programa 3 SLA: Fins a l’Everest […]
  2. SLA03: La via ferrada de Redován, amb Jaime Escolano | Sense Límits Aventura - […] Programa 3 SLA: Fins a l’Everest […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »