Dues setmanes per al Benicatrail

Beniatjar i la serra del Benicadell esperen el 4 de novembre amb 24,5km i 1.200m/+

Les inscripcions estan obertes fins el 31, tot i que el dia de la prova encara es podran apuntar

Una nova cita amb la serra del Benicadell i amb Beniatjar. Serà l’eixida i l’arribada d’una prova que s’està convertint en un impuls al poble i al seu entorn. Es tracta de donar vida a una zona meravellosa que acull al visitant com si fora de casa. Iniciatives, organització mesurada, suport institucional i de la població. Els 24km i 1.200m/+ són una peça més d’un engranatge que pinta fantàstic. És la tercera edició.

La carrera serà el 4 de novembre i té entre cella i cella complir fil per randa «el compromís per seguir mantenint el paratge en el millor estat possible”, segons explica el director de carrera, Borja Ferrer. Si vols escoltar tot el que va comentar Ferrer sobre la carrera a l’últim programa de ràdio de Sense Límits Aventura, clicka ací.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Inscripcions fins el 31, però…

Les inscripcions es tanquen el dimecres 31, tot i que el mateix dia de la prova es podran també inscriure in situ. Això sí, la bossa del corredor ja no serà possible, només per a les inscripcions fins el dia 31. Qüestió de logística… Ara la inscripció està en 16 euros i el dia de la prova seran 20 euros.

INSCRIPCIONS

Per entrar en l’aventura del Benicatrail, les inscripcions estan ací:

Llos emblemàtics

Les Fontetes, pel Castell de Carbonera (ruïnes àrabs), la nevera del Benicadell, que és el punt més alt al voltant dels 1.000m, la baixada de la Penya dels Corbs, una senda recuperada fa uns anys per l’Ajuntament, que era un antic camí de cabres per a pasturar… També s’ha afegit una senda nova, la senda del Mingo, que antigament passaven amb les burres per fer les olives… Donar visibilitat a l’entorn de Beniatjar. És el que s’ofereix i pinta molt bé…


Àudio SLA03: Oh, Everest, què dur ets…


PUBLICITAT

Detalls i sortejos per a tots

A la bossa del corredor s’inclouen molts detalls. Samarreta commemorativa, la bossa i el caldo, alguna barreta energètica i oli de la cooperativa. També hi haurà sortejos, i per als que ocupen plaça de podi hi haurà, a més del trofeu, un pack de nutrició i una ampolla de vi de la collita autòctona de Beniatjar.  

PUBLICITAT

Avituallaments

Quatre al llarg de la cursa més el de final. El primer en el km5 només líquid, els altres, en el 8, 16 i 21 seran líquids i sòlids. I en meta, òbviament. Els productes que s’oferiran als participants seran aigua, isotònica i coca-cola, fruits secs, dàtils, plàtans, taronges i galetes salades. En meta tindrem coques casolanes fetes pels veïns de Beniatjar.

Compromís amb la natura

L’organització utilitza marcatge biodegradable que serà llevat pels corredors granera i la gent dels avituallaments. Es tracta de cintes o senyalitzacions de fusta. En cap moment s’utilitzarà pintura “ni material que puga afectar l’entorn”, ha explicat Borja Ferrer, director de carrera.  Enguany s’utilitzen gots, però perquè “estan en llocs amb amplitud i accessos bons per poder arreplegar-ho amb facilitat”, ha dit. “És el nostre compromís per seguir mantenint el paratge en el millor estat possible”, hi ha afegit.

PUBLICITAT

SENSE CRONO NOCTURNA

L’organització de la prova ha anunciat que, després de tindre una resposta positiva al juliol, ara en el passat mes de setembre des de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida els han informat que no es podrà fer la crono nocturna. El motiu és que es tracta d’un paratge natural protegit.

Més dades:


III Benicatrail amb Crono Nocturna inclosa


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »