Sánchez Mantecón, bronze europeu sub-23

El triatleta de la Universidad de Alicante aconsegueix la tercera plaça a Israel… i a l’sprint

El paratriatleta Hèctor Català es proclama campió d’Europa a la prova disputada a Eivissa

Cap de setmana de grans notícies en triatló. Roberto Sánchez Mantecón va ser tercer al Campionat d’Europa sub-23 d’Israel, disputat en distància olímpica. Per la seua part, en esta mateixa cita el júnior Javier Romo va ser el que fa deu en una prova on era dels més joves. Igualment, a Eivissa, Hèctor Català es va proclamar campió d’Europa de paratriatló. Ho analitzem tot…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tercer…

Sánchez Mantecón es va pujar al podi després de lluitar durant tota la carrera a la zona davantera. En la carrera a peu va ser on el suís Max Studer es va imposar a tots. Va vèncer amb un temps final de 1:54:19. Per la segona posició va lluitar el triatleta de Mislata, però finalment es va haver de conformar amb la medalla de bronze al podi.


Mantecón, segon a la Copa d’Europa


PUBLICITAT

A l’sprint…

La segona posició va ser cosa d’un sprint. Tan fàcil com això després d’una competició amb tants quilòmetres. Va ser una tancada lluita entre el valencià i l’alemany Jannik Schaufler. Finalment, este es va imposar per ser segon amb un temps total de 1:54:34, mentre que Sánchez Mantecón, va arribar a només dos segons. Darrere del de Mislata, va entrar l’israelià Ran Sagiv altres dos segons després.


Mantecón, agridulce Mundial sub-23


PUBLICITAT

«Salt qualitatiu»

Des de l’entorn de Sánchez Mantecón es mostrava l’alegria pel resultat. El seu entrenador, Roberto Cejuela, afirmava que un dels objectius de l’any «era fer podi en este Campionat, la qual cosa és molt difícil perquè les diferències són molt  xicotetes». En tot cas, considera Cejuela que el fet de ser tercer suposa «un salt qualitatiu respecte a l’any passat», quan va ser el que fa sis, i a més en la distància sprint. Tot «reforça la conffiança».


Sánchez Mantecón es fa major


 

Sánchez Mantecón, ahora a por el mundial


Triatló a punta de pistola


Ara, a Funchal

El calendari de Sánchez Mantecón pràcticament es tancarà el pròxim cap de setmana a la prova final de la Copa d’Europa. La cita és a Funchal (Madèira, Portugal). Ara mateix el valencià és líder del rànquing europeu. Esta temporada, a més, ha aconseguit el bronze absolut sprint europeu i el Campionat d’Espanya absolut.

PUBLICITAT

CATALÀ, CAMPIÓ D’EUROPA

El paratriatló està d’enhorabona perquè el seu màxim representant valencià, Hèctor Català, ha tornat a demostrar el seu nivell. És el nou campió d’Europa de duatló. Amb Josep Gómez de guia, substitut d’última hora de Gustavo Rodríguez, amb trencament per estrés, va aconseguir la victòria del Campionat d’Europa de duatló disputat a Eivissa el passat cap de setmana. «Va ser una carrera molt tàctica, vam atacar en la primera volta de la carrera a peu, vam arribar a la bici amb avantatge i després ja vam poder gestionar-ho per a gaudir-ho», va assegurar el triatleta de Serra.

Més dades:


Hèctor Català, a per totes


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Programa 4 SLA: Cipol en el record | Sense Límits Aventura - […] Sánchez Mantecón, bronze europeu sub-23 […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »