Tres podis al Nacional de clubs

Lurbel i Mur i Castell Tuga se situen segon i tercer en dones, mentre que la secció masculina del Mur és segona en homes

El Campionat d’Espanya disputat a Galícia deixa ben clar el potencial dels equips de la Comunitat

El passat cap de setmana es va disputar a Paradas de Sil, a Ourense (Galícia) la prova del Campionat d’Espanya de Carreres per Muntanya de Clubs FEDME. Els conjunts de la Comunitat Valenciana van demostrar el seu gran potencial. En dones, dos equips van entrar al podi. Lurbel en segona posició i Mur i Castell Tuga en la tercera. En homes, el Mur i Castell Tuga va ser segon.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Domini del Matxacuca

La competició, en homes i dones, la va dominar el Matxacuca. Res a dir contra el seu potencial, ja que es van imposar en categoria femenina i en la masculina. En la femenina, però, les valencianes van lluitar per estar al davant i ho van aconseguir. Lurbel es va dur la plata amb Laura Sola, Ana Tauste, Patricia Barreda, Lluna Beltrán i Yolanda Valiente, i el club Mur i Castell Tuga el bronze, amb Diana Martorell, Eva Mesado, Beatriz Fas y Mª Eugenia Inturias. En homes, el Matxacuca es va imposar per davant del Mur i Castell Tuga, amb Mario Bonavista, Ramón Recatalà, Jonathan Roglà, Àlex Juan, Pepelu Ballester i Alfredo Gil. Tercer va ser l’Alpino Benalmádena.

PUBLICITAT

La carrera

En homes, a nivell individual, la cursa va estar liderada per Zaid Aid  Malek, del Buff Pro Team, i ell va ser el vencedor. Va estar seguit de prop d’Eduard Hernández, Raúl Pérez i Ismail Razga. Mentre a clubs, la cosa estava molt ajustada entre el A.E Matxacuca i el Mur i Castell-Tuga. En categoria femenina Laura Sola comandava la cursa, seguida a pocs segon d’Aroa Sio i Marta Molist. Finalment, Sola acabava segona en la carrera. A nivell de clubs la lluita estava entre el Club Mallorca Trail, AE Matxacuca, Terra Trágame, Mur i Castell-Tuga, Desembre Solorunners i Lurbel Team People Sapiens.

PUBLICITAT

Les Lurbel, a dos punts

Finalment, en la categoria femenina l’AE Matxacuca vencia per tan sols 2 punts sobre Lurbel Team People Sapiens, 31 a 33, respectivament. La tercera posició va caure de part de les membres del Mur i Castell-Tuga amb 49 punts. Les integrants de l’equip eren Diana Martorell, Eva Mesado, Beatriz Fas i Mª Eugenia Inturias.

Ells, a pocs punts

En la classificació per clubs, l’EA Matxacuca va vèncer en i és el nou campió d’Espanya de Curses per Muntanya per Clubs amb els punts sumats per Eduard Hernández, Diego Arroyo, Eric Moya i Roberto Sancho que entraven tots entre els 15 primers. Els del Matxacuca s’han imposat amb 37 punts sobre els 45 del Mur i Castell-Tuga, que entraven segons. Finalment el pòdium el va tancar l’Alpí Benalmadena amb 77 punts.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »