Bunyol, Tombatossals i més

El cap de setmana de trail centra les mirades a la cita de la Foia i a la castellonenca, que és Autonòmic FEMECV de Clubs

Sí, este cap de setmana el protagonisme és per al Trail de Bunyol i per al Tombatossals, que a més és Campionat Autonòmic de Clubs… però mirant el calendari, destaca també el Mondúber Trail i les seues tres carreres, o la prova solidària d’Alcoi, que omple la ciutat de corredors i corredores. I encara més cites a tenir en compte…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Bunyol és Bunyol…

El Club de atletismo Correores de Bunyol organitza el IV Trail de la localitat. La carrera tindrà, a més de la marxa senderista de 10km i 350 metres de desnivell, les distàncies de 27km i 1.100m/+, i la de 13,5km i 450m/+. Les eixides seran: la marxa a les 10:15h; a les 9:15h la prova llarga; i abans, a les 9:00h la curta.


Buñol, tierra de trail


Buñol espera con su esplendor


PUBLICITAT

Alcoi solidari

Organitzat pel CEM +Queuntrail, demà dissabte es corre el VI Trail Solidari Ciutat d’Alcoi, una cita de tres distàncies que compta amb una participació altíssima superant el miler d’inscrits. Parlem del Trail Solidari de 52km i 2.395m /+, el Mig Trail Solidari de 26km i 2.090m /+, i la Marxa Solidària de 20km i 710m/+. Tots eixiran a les 8:00h des de l’Avinguda del País Valencià de la ciutat.

PUBLICITAT

Xeresa i Benlloc

Altres dues cites del cap de setmana ens porten a Xeresa i a Benlloch. El V Mondúber Trail de Xeresa es disputa dissabte a les 7:00h i ofereix tres distàncies. Des de l’Ajuntament de la localitat es completaran 64km, o bé 42km, o bé els 10km. Per altra part, a Benlloc es disputa el trail de la localitat amb una única distància. 14km, des de les 9:00h, i també demà dissabte.

PUBLICITAT

També a Terol

Molts són els valencians que s’acosten a terres aragoneses per competir. En este cas parlem de Villarluengo, a Teruel. Es disputa diumenge el V Geopark Maestrail. Amb tres modalitats: Marató 43K, Mitja Marató 25K i el Trail curt 12K. Les eixides, a les 8:00h, 9:00h i 10:00h, respectivament.

TOMBATOSSALS

No parlem ací d’una prova a l’ús… parlem de la Tombatossals, cita que enguany és prova FEMECV. Es tracta del Campionat Autonòmic per Clubs de Carrera per Muntanya 2018. La carrera l’organitza el  C.A. Running Castelló i comptarà amb els millors representants de la Comunitat Valenciana. Per davant tindran, des de les 09:00h, un recorregut de 25km i 1.250m /+.

Més dades:


Tombatossals: Bernad repeteix


La Tombatossals val per 3


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mur i el GR33, els clubs de l’any | Sense Límits Aventura - […] Bunyol, Tombatossals i més […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »