Santander, campió Autonòmic de llarga

Gandia acull l’ICAN Triathlón amb triomf en la prova reina per a Yolanda Gómez (Jaca) i Peter Seidel (Orthim)

La prova es va disputar tot i les amenaces de pluja que, finalment, sí va aparéixer

El passat dissabte Gandia celebrava una edició més el ICAN Triathlon, que enguany era Campionat Autonòmic de llarga distància. En la prova reina es van imposar Yolanda González (CA Jaca Triatlón) y Peter Seidel (Orthim Triathlon). El nou campió autonòmic de llarga distància és Fernando Santander (Duurs Castelló M-Motors), que va ser quart en la prova. No hi va haver representació autonòmica en dones.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Autonòmic per a Santander

Amb només homes en la classificació autonòmica de llarga distància, el títol va ser per a Santander amb un crono de 9:24:08. En segona posició va acabar Francisco Rodríguez (Independent), amb 9:34:18, mentre que tercer va finalitzar José Muñoz (Independent), amb 9:37:38.

Full per a…

La prova reina va ser per a Pete Seidel, de l’Orthim Triathlon Team, amb 8:45:50. En segona posició va arribar Manuel Ricardo, de l’Ociodeporte Tribaza, amb 9:06:48. En tercera posició va finalitzar Luis Miguel del Rosal, del SBC Team Silverback, amb 9:09:55. En dones, Yolanda González, del CA Jaca Triatlón- Rest. Biarriz, vencia amb 10.37:20, mentre que segona era Sophi Chouidira, del Triathlete Club Nabornnais, amb 10:54:29. Tercera era María de la Paz Cerdá, de S’Escapada- Hotels Viva, amb 11:47:19.

PUBLICITAT

Half: Ibáñez i Berger

En la prova Half, la germana mitjana del menú de l’ICAN, Alberto Ibáñez, del CC El Garbí, vencia amb 4:15:30. Segon era Alberto Gómez, del Club Triatlón Ondarreta Alcorcón, amb 4:16:02, mentre que tercer completava el podi Ignacio Ramirez, del Apol*Ana Triatlón, amb 4:16:09. En dones, Stephanie Berger guanyava amb 4:57:09, seguida de Pilar Rodríguez, de l’Stadium Casablanca-Almozara 2000, amb 5:00:34, i amb Pilar Sebastián, tercera i del Bicicletas Pina-Fundación Azierta-Tritoledo, amb 5:01:15.

PUBLICITAT

Short de Varas i Somoza

En la prova curta, la xicoteta, vencia en dones Zulema Varas, del CDM-ECL Avant Moncada, amb 1:47:18, seguida de Cristina Pulido, del Triatló Corriol, amb 1:48:58, i de María Rodríguez, del 2XTRI, amb 1:49.42. En homes el triomf era per a Mario Somoza, del CDE Aguaverde, amb 1:32:12, amb el segon Jaume Cots, del Triatló Corriol, amb 1:34:35, i Jose Arnau, del Tricanet de Berenguer, amb 1:36:02.

Les distàncies

Va ser la cinquena edició de la distància Full, en la qual els gairebé 200 participants van completar 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres de ciclisme i 42 quilòmetres de cursa a peu. En la distància Half més de 250 participants van recórrer 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de cursa a peu. Com a novetat en aquesta edició de l’ICAN es va incloure una distància anomenada Short, en la qual es van omplir les 400 inscripcions, i els triatletes completarien 1.300 metres de natació, 30 quilòmetres de ciclisme, i 7 quilòmetres de cursa a peu.

PUBLICITAT

TOT I EL MAL ORATGE

Tot i que el mal oratge amenaçava durant tot el cap de setmana, l’organització va decidir anar cap endavant amb la competició. A les 8 del matí els núvols cobrien el cel de Gandia, però la pluja aguantava i es podia donar la sortida de totes les distàncies. Durant tota la competició el cel va seguir encapotat, deixant una temperatura perfecta per a la pràctica del triatló. Només va aparèixer la pluja durant les últimes voltes del segment ciclista del Full, que es va tancar per començar a córrer la marató.

Més dades:


ICAN: Autonómico de larga distancia


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »