Programa 4 SLA: Cipol en el record

El quart programa de Sense Límits Aventura a la ràdio d’À Punt (diumenge, de 15:00h a 16:00h) analitza l’actualitat i homenatja l’escalador de Crevillent, mort esta setmana

L’entrevista del SLA04 ha comptat amb alguns dels membres que han completat a l’Himàlaia la Yeti Bike Race

El quart programa de Sense Límits Aventura (SLA04) a la ràdio d’À Punt estarà plagat d’actualitat perquè hi ha setmanes que toca… però també hi haurà un sentit record a l’escalador Paco Candela, ‘Cipol’, que esta setmana va morir a l’Himàlaia. A més parlarem de literatura muntanyenca amb Ángel Saez, de la llibreria Patagonia, i entrevistarem part de l’expedició que va completar la Yeti Bike Race a la cordillera tibetana. Si ho vols escoltar tot, diumenge a les 15:00h i fins a les 16:00h, a la ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

LA RÀDIO D'À PUNT A LA CARTA

Els tres programes de Sense Límits Aventura

Cipol en la memòria…

El programa viurà un record especial. La mort de Cipol ha afectat molt la comunitat muntanyenca, especialment a la zona d’Alacant i a Crevillent, el seu poble. Parlarem amb Paco Durà, Perleta, el president de la FEMECV, i amb Antonio Davó, vicepresident federatiu, els dos vinculats a la persona de Cipol…

PUBLICITAT

Agenda i actualitat…

L’agenda ens portarà a repassar les proves del próxim cap de setmana, mentre que l’actualitat mana i analitzarem el que ha deixat la setmana que acaba. Parlarem amb alguns dels protagonistes de la Copa d’Europa de triatló i l’Europeu de duatló, ampliarem la informació de l’Open de BTT… però també ens endinsarem en el Circuit Trail la Marina, que enguany es presenta amb 11 proves…


Circuit Trail la Marina: 11 proves


Open Maratón para Borràs y Aranda


Sánchez Mantecón, bronze europeu sub-23


PUBLICITAT

I l’entrevista…

El programa tindrà també una entrevista. Esta vegada tornem a parlar de l’Himàlaia perquè allà es va celebrar la Yeti Bike Race amb cinc representants valencians. Dels cinc, dos estaran amb nosaltres. Juan Catalán y Apolo Esperanza ens acompanyaran per contar-nos el que és córrer i pedalejar durant set dies per aquelles muntanyes… una aventura digna d’explicar… Si vols escoltar-ho, diumenge de 15:00h a 16:00h, el SLA04 a la ràdio d’À Punt.

LLIBRES DE VIATGES

La secció d’experts del programa SLA04 tractarà esta setmana de literatura. Parlarem amb Ángel Saez, de la llibreria Patagonia de la ciutat de València. Ens portarà un llibre i un autor, com a mínim, curiós: «Las ventajas de ser antipático. Tribulaciones de un aventurero desnudo», de Simón Elías. L’analitzarem juntament amb part de l’obra de l’autor, i aconsellarem altres llibres que estan ara mateix d’actualitat.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. SLA04: L’entrevista aventurera a l’Himàlaia | Sense Límits Aventura - […] Programa 4 SLA: Cipol en el record […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »