Àudio SLA04: De literatura i reptes

El quart programa a la ràdio d’À Punt va anar de llibres i aventures, però també d’actualitat

La mort del muntanyenc Cipol, de Crevillent, va marcar la primera part de la cita radiofònica de Sense Límits Aventura

Canvi de registre al quart programa de Sense Límits Aventura a la ràdio d’À Punt Esta vegada, la muntanya la vam traslladar a les pàgines dels llibres. Àngel Saez, de la llibreria Patagonia de València, ens va portar un autor i un llibre per comentar. Va ser un dels ‘moments’ principals d’esta edició. Això sí, també va destacar l’entrevista a Apolo Esperanza i Juan Catalán, com a representants dels valents i valentes que van anar a la Yeti Bike Race i, com no, el record sentit a Paco Candela, Cipol, mort la passada setmana a l’Himàlaia. Tot, això sí, regat amb l’actualitat del trail, el triatló i la btt… El programa es pot tornar a escoltar ací.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


SENSE LÍMITS AVENTURA A LA CARTA

Si no vas poder escoltar-nos ahir diumenge en directe, ací tens el podcast

PUBLICITAT

Un home nu i irreverent…

La secció d’experts d’esta setmana va ser una de les protagonistes perquè el canvi de registre va ser important. Es tractava de traslladar l’aventura des d’un altre punt de vista. I els llibres ens el dona… Ángel Saez ens va portar ‘Las ventajas de ser antipático. Tribulaciones de un aventurero desnudo’, de Simón Elías. Va ser el punt de partida. «Elías escriu molt bé, a més és un llibre amb un humor molt fi, amb què no faràs grans rialles, però sí un somriure que et deixa…», va comentar Saez al programa. També vam comentar altres llibres que acaben d’eixir.

PUBLICITAT

Cipol, en boca de

La mort de Paco Candela, Cipol, va ser la notícia negativa de la setmana. Però s’ha d’informar de tot. Vam parlar amb el president de la FEMECV, Paco Durà, Perleta, que va dir: «La seua màxima il·lusió era anar a l’Himàlaia, i ell em va dir que no es moriria sense anar allà, i mira per a on… fins sempre, Cipol».  «El tindrem sempre en el record», va dir, per la seua part, el vicepresident de la FEMECV, Antonio Davó, també amic de Cipol. Va ser l’homenatge a la seua figura.

Mal d’altura per a alguns…

El mal d’altura, els set dies de ruta, la prova dividida en córrer 220km o pedalejar durant 240km… i tot per l’Himàlaia. Eixe va ser el repte de la Yeti Bike Race. Als estudis de la ràdio d’À Punt vam comptar amb Apolo Esperanza, que va fer la prova amb la btt, i amb Juan Catalán, que la va fer corrent. Durant tants dies, moltes anècdotes i molta lluita contra els elements hi ha… i ho van explicar. «La veritat és que jo no vaig notar l’altitud en cap moment, no vaig tindre mal d’altura, però la resta de l’expedició sí», va reconéixer Catalán.

SENSE LÍMITS AVENTURA A LA CARTA

Si no vas poder escoltar-nos ahir diumenge en directe, ací tens el podcast

PUBLICITAT

El triatló, protagonista

L’altre protagonista va ser un esport i dos valencians. El triatló i Roberto Sánchez Mantecón i Hèctor Català. El primer va fer podi en l’última cita disputada de la Copa d’Europa, a Israel, mentre que el segon es va proclamar campió d’Europa de duatló a Eivissa. Vam parlar amb el triatleta paralímpic –«És un títol que significa molt», va explicar- i amb l’entrenador de l’esportista de la Universitat d’Alacant, Roberto Cejuela –«Estem molt contents amb el resultat perquè és molt complexe perquè les diferències entre tots són molt poques…», va dir el tècnic.

PUBLICITAT

Les proves de casa

L’actualitat, a més, va servir per entrar de ple en carreres que impliquen a una gran part del territori. A la Marina, l’arribada de l’inici del Circuit Trail mobilitza a 11 carreres. Els organitzadors ens ho van explicar tot, i des de Bèrnia, on es disputa la primera cita el pròxim cap de setmana, Pep Fullana va deixar clar que la il·lusió és el que mou a tots els organitzadors. No van ser, això sí, els únics protagonistes de la secció de notícies. Hi va haver molts més. Els podeu escoltar en A la Carta, a la web d’À Punt, i en els enllaços que vos deixem ací, a Sense Límits Aventura. 

PUBLICITAT

SENSE LÍMITS AVENTURA A LA CARTA

Si no vas poder escoltar-nos ahir diumenge en directe, ací tens el podcast

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Programa 5 SLA: El retorn de Ramón Recatalà i molt més… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA04: De literatura i reptes […]
  2. Àudio SLA05: El Recatalà més proper | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA04: De literatura i reptes […]
  3. SLA08. Latorre: “El jutge del que has fet és un mateix” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA04: De literatura i reptes […]
  4. SLA08: El poder del trail femení | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA04: De literatura i reptes […]
  5. Àudio SLA09: Què dona positiu? | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA04: De literatura i reptes […]
  6. Programa SLA10: Què serà del triatló i el trail? | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA04: De literatura i reptes […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »