Mur i el GR33, els clubs de l’any

La Tombatossals 2018 va protagonitzar els 25km del Campionat Autonòmic de la FEMECV

Castelló va decidir el Campionat Autonòmic de clubs FEMECV. La prova que ho va deixar tot clar, ben clar, va ser la Tombatossals. Una de les mítiques… Els campions, en homes, el Club d’Esports de Muntanya GR33. Les campiones, en dones, el Mur i Castell-Tuga.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Van ser 25km de carrera. La Tombatossals va adaptar el seu recorregut a la distància de l’Autonòmic. Una cita que va comptar amb la gran majoria dels clubs de la Comunitat Valenciana i que esperava amb ànsia la batalla entre els millors per aquest títol oficial.

PUBLICITAT

Elles, Mur i Castell-Tuga

La prova femenina la va dominar l’equip castellonenc del Mur i Castell-Tuga. El seu temps total va ser de 8:21:04 amb la suma de temps de les seues millors corredores, Diana Martorell, Sílvia Miralles i Ioana Petenchi. Martorell va fer un crono de 2:41:47, amb Miralles 2:44:49 i Petenchi 2:54:26. El millor temps individual en la cursa va ser per a Lola Peñarrocha (CM Vistabella), amb 2:40:33.


Bunyol, Tombatossals i més


PUBLICITAT

GR33 i Lurbel al podi

En segona posició va finalitzar l’equip del CEM GR33 amb un crono total de 8:27:57, amb els temps de Sonia Mundina, Silvia Sos i Sonia Escuriola. Terceres en dones per equips van finalitzar les components de CD Like Sport Lurbel. El seu temps, 8:28:32, amb la suma de temps d’Ana Tauste, Gloria Company i Lluna Beltrán.

PUBLICITAT

Ells, GR33

El club GR33 va ser el millor en homes gràcies a la suma de temps. En total, el seu crono va ser de 6:52:21. Els seus millors homes van ser Martín Bacas, amb un crono de 2:12:08, Víctor Bernad amb 2:17:36 i Dani Colom amb 2:22:37. Això sí, el millor temps individual va ser per a un corredor d’altre equip…


Tombatossals: Bernad repeteix


PUBLICITAT

Adell, millor temps

El segon equip en la classificació de l’Autonòmic va ser CM Vistabella, el qual va estar liderat per un intractable Cristóbal Adell. El temps de l’equip va ser 7:05:59, de les quals 2:07:05 van ser d’Adell. Els seus companys van fer 2:22:49 Antonio Ruiz, i 2:36:04 Juan Carlos Gual. Per la seua part, el tercer equip en el podi masculí va ser el Mur i Castell-Tuga, amb els cronos de Ezequiel Cuesta, David Ballester i Ángel González. Al final, el crono total de l’equip va quedar en 7:11:24.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »