Banyeres no tindrà Copa Cross

La tercera cita de la competició de la FTCV queda suspesa

Actualització d’última hora. Banyeres de Mariola i els voltants del parc natural de la Serra de Mariola havien de celebrar el pròxim dissabte el Duatló Cross que forma part de la Copa de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV). Finalment, la prova no es podrà disputar, segons s’ha confirmat hui mateix.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ara es mira a Alfarp…

La prova era puntuable per a la Copa. Es podia participar per parelles, encara que no puntuaven. Finalment, la decisió de no disputar-se deixa en el calendari Alfarp, en una setmana, la pròxima cita de la Copa Cross 2018.

PUBLICITAT

Els i les líders…

Jordi Gil (Triatló Carcaixent) és el líder de la Copa Cross amb 2.000 punts. El segueix Isidro Gelardo (CA Marathon Crevillent) amb 1.994, i Eduardo Moreno (Garden Solutions Costa Blanca) tercer amb 1.990. En dones, la classificació la domina María Jesús Sánchez (Garden Solutions Costa Blanca) amb 2.000 punts, mentre que Maricruz Pérez (CC Almoradí Secció Triatló) és segona amb 1.994, i Leyre Gallardo (CT Petrer) és tercera amb 998.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Tenia trams tècnics

La prova comptava amb 5,22 Km de carrera a peu, 19,5 Km de bicicleta de muntanya, i 3,3 Km de carrera a peu finals. L’organització estava a càrrec del Club Triatló Banyeres de Mariola, i la prova es feia amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat i baix el parany de la Federació de triatló. Es tractava d’una prova amb trams de “dificultat que en alguns trams es pot considerar elevat”, segons s’avisava en el recorregut.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »