Benicatrial baix el Benicadell

Diumenge es disputa el trail de 24,5km amb més de mil metres de desnivell en l’entorn de la muntanya que domina la Vall d’Albaida

A les 8:30h del pròxim diumenge dia 4 comença la tercera edició del Benicatrail. Cita imprescindible per gaudir de la serra del Benicadell i el seu xicotet gegant de pedra que la corona. Una carrera de 24km amb més de mil metres de desnivell que està preparada per sorprendre…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Encara estàs a temps de gaudir de la serra del Benicadell. Les inscripcions estan obertes fins demà dia 31, tot  i que també podràs participar si t’inscrius el dia de la prova.

Què ens trobarem?

El Benicatrail treballa per oferir el millor de la zona propera a Beniatjar, el poble que acull l’eixida i l’arribada. Les Fontetes, el Castell de Carbonera (ruïnes àrabs), la nevera del Benicadell, la baixada de la Penya dels Corbs, la senda del Mingo… són indrets de l’entorn que no passen inadvertits per als participants.


Dues setmanes per al Benicatrail


PUBLICITAT

L’entorn, bolcat…

Tot el poble en forma part, de la festa del trail. Explica Borja Ferrer, director de la carrera, que per a una localitat de poc més de 200 habitants «és una festa total». Des de l’organització es mostren «satisfets que la gent del poble i d’altres pobles s’han bolcat amb nosaltres per fer d’esta carrera un esdeveniment per als participants i els visitants».

PUBLICITAT

La bossa del corredor…

La bossa del corredor i els sortejos que hi haurà són part de l’atractiu del Benicatrail. Hi haurà una samarreta commemorativa, la bossa i el caldo, alguna barreta energètica i oli de la cooperativa. Respecte als sortejos, s’oferiran diversos productes de les marques que col·laboren amb la prova. A més, per als que ocupen plaça de podi hi haurà, a més del trofeu, un pack de nutrició i una ampolla de vi de la collita autòctona de Beniatjar.  

PUBLICITAT

La nevera del Benicadell

De les zones que ja es coneixen que passarà la prova, cal destacar la nevera del Benicadell. És un lloc emblemàtic, que a més de ser el punt més alt de la cursa, amb 1.000m d’altitud, és també una obra d’art enmig de la muntanya. A més, representa un senyal d’identitat de la comarca i de la zona, amb segles d’història de quan el gel s’acumulava a les muntanyes per baixar-lo després als pobles per mantindre els aliments en bona conservació.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »