Xaló obri el Circuit Trail la Marina

El Bèrnia Moscatell Trail és la primera cita del CTM, una competició que alberga 11 proves

La carrera és diumenge, però el cap de setmana promet amb el BèrniaFest, dedicat a tot el món que li agrada la muntanya

Han sigut mesos d’espera i finalment el Circuit Trail la Marina ja és una realitat. De les 11 proves que formen el CTM, la primera ja està ací. La cita és a Xaló, a la serra de Bèrnia i amb el Bèrnia Moscatell Trail. Més de vint quilòmetres per ser feliç corrent en una comarca que si alguna cosa estima és la seua serra…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Queden menys de 50 places. Pots apuntar-te fins l’1 de novembre a la nit, clickant ací.

22km…

La primera carrera del Circuit Trail la Marina (CTM) serà a Xaló. El Bèrnia Moscatell Trail. Puntuarà, com en totes les cites del CTM, és a dir la carrera que voreja els 20 quilòmetres. La resta, tinguen més quilòmetres o menys, no seran puntuables per a este primer circuit. Bèrnia compleix els requisits. Pep Fullana, director executiu de la carrera i membre del Club Atletisme Bèrnia, organitzador de la prova, explica que es passarà «per les muntanyes del Tossalet, la penya del Ferrer, una muntanya quasi verge que impressionarà i que és molt tècnica».


Circuit Trail la Marina: 11 proves


PUBLICITAT

El menú és…

El Bèrnia Moscatell Trail ofereix dues distàncies i tres proves. El trail és el puntuable per al CTM,amb eixida a les 8:30h i amb 22,00km i 1.100m /+. Després estarà la cursa Express, a les 9.00h, amb 14,00km i 450m /+. Este mateix recorregut, però eixint cinc minuts després de les nou, es podrà fer en modalitat senderista no competitiva.


BMT Xaló

Estrena't a Xaló!https://www.mychip.es/evento/trail-vistes-de-bernia-1#circuittrailmarina #bmtxaló #trailrunning #xaló #marinaalta #natura #esport #muntanya

Publicada por Bèrnia Moscatell Trail en Martes, 2 de octubre de 2018


PUBLICITAT

El BèrniaFest

El trail és una cita més del cap de setmana a Xaló. Sí, és la més important, però al seu voltant es generen d’altres activitats que el Bèrnia Moscatell Trail vol oferir per promocionar la localitat. Es tracta del BèrniaFest. La cita proposa per al dissabte activitats infantils i juvenils a la muntanya, tirolina, escalada en rocòdrom a la plaça del  poble…  però també rastro, trobada Camper, i el mercat de l’oli de la terra… i per al divendres, el documental ‘Peñón Capacitado’. «És un cap de setmana per gaudir de la munyanya i de la família», ha comentat al respecte Pep Fullana.

PUBLICITAT

El Circuit i els pobles

L’esport com a element dinamitzador de zones on l’activitat econòmica tampoc no és tan gran. La Marina s’ha bolcat amb esta competició i per això les 11 proves del calendari. S’han implicat clubs d’atletisme, a més de diferents associacions i els ajuntaments de Xaló, Pego, Gata de Gorgos, Calp, Callosa d’en Sarrià, Llíber, Pedreguer, Ondara, Benissa, Benissili i Senija.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »