És el moment de la Marina

Després d’anys de cuinar-se la idea, ja està ací un Circuit Trail de la comarca que arranca este cap de setmana i acaba a l’abril amb 11 proves i 11 pobles implicats

L’any passat van ser dues carreres i enguany 11. El salt és important perquè ho és l’entesa entre les 11 localitats que s’han decidit a formar part del projecte. El Circuit Trail la Marina (CTM) és ambiciós i genera un ‘runrun’ en una zona geogràfica en què la muntanya és una raó de ser. La primera cita és ja: este diumenge a Xaló.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Ací trobaràs la via directa per entrar en totes les proves:

Un acord fàcil de prendre

Hi havia moltes raons perquè el CTM fora una realitat, i una realitat que agafara un bon nombre de carreres. Era, quasi quasi, de lògica. “Ja feia temps que les curses de la Marina estan consolidades i teníem les dates clares. Per tant era qüestió de reunir-nos i establir el calendari”, assegurava Pep Giner, un dels membres de l’organització del CTM, en declaracions al programa de ràdio Sense Límits Aventura que es va emetre en la ràdio d’À Punt.


Xaló obri el Circuit Trail la Marina


PUBLICITAT

Les onze, una a una

La primera és Xaló, el Bèrnia Moscatell Trail que se celebra este mateix diumenge. Però abans d’acabar l’any en tindrem unes quantes proves més. Arribarà el 18 de novembre el Figuereta Trail de Pego amb 23km, per després ja entrar de ple en el mes de desembre, el dia 2, amb la Marató de la Marina de Gata de Gorgos. D’aquesta cita, puntuarà per al CTM la carrera de 22km, i no en la de 42km. L’any acabarà per al Circuit el 16 de desembre, a Calp, amb la MM d’Oltà de 21km.


BMT Xaló

Estrena't a Xaló!https://www.mychip.es/evento/trail-vistes-de-bernia-1#circuittrailmarina #bmtxaló #trailrunning #xaló #marinaalta #natura #esport #muntanya

Publicada por Circuit Trail Marina en Martes, 2 de octubre de 2018


Circuit Trail la Marina: 11 proves


PUBLICITAT

A partir de gener, més

No s’haurà d’esperar molt per tornar a tindre en marxa la competició. El 13 de gener arriba l’Almedia Trail de Callosa d’en Sarrià. Seran 24km. Abans que acabe el mes, el dia 27, se celebrarà la V Cursa per Muntanya Castell d’Aixà, de 21km, a Llíber. El pas al mes de febrer significarà altres dues carreres. Primer el 3 de febrer, el MM d’Ocaive de Pedreguer (21,2km), i el 17 a Ondara el Gegant de Pedra (20km).

PUBLICITAT

Tres entre març i abril

La competició acabarà entre març i abril amb tres proves finals. Primer la Perimetral de Benissa (9 de març), que entre les distàncies de 73km, 43km i 23km puntuarà esta última per al CTM. Després l’Arrapapedres de Benissili, el 24 de març amb 28km CTM. I finalment Senija, el 7 d’abril, amb el Camí dels Bandolers, de 25km.

PUBLICITAT

GRAN ACCEPTACIÓ

“Estem molt satisfets perquè va haver de sobte abans d’obrir inscripcions una gran acceptació a les xarxes”, va explicar Giner. Igualment, va confirmar xifres de participació altes: “Ja hi ha més de 400 inscrits al circuit i creiem que si el 50% completa el circuit, està molt bé”. El secret és, entre altres coses, tindre un bon entorn i una bona cultura de muntanya: “El circuit destaca per la diversitat de les muntanyes. Hi ha molta varietat. Tens des de runars a pinars, zones d’interior o més cap a la costa. El circuit el fa molt atractiu i per això tenim gent de llocs molt diferents. Hi haurà molta lluita per les primeres posicions”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »