Cap de setmana de nivell

Quatre proves que ens faran viatjar per quasi tota la Comunitat Valenciana: Xaló, Beniatjar, Montanejos i Jalance

Bèrnia Moscatell Trail, Benicatrail, Trail de Montanejos i Trail de Jalance. Són les quatre cites del cap de setmana, la majoria concentrades en el diumenge. Hem d’anar una a una per acabar d’explicar-les. Distàncies, horaris, recorreguts i demés, a continuació…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Bèrnia obri el CTM

Les onze proves que formen el CTM tenen un debut i és este cap de setmana. El diumenge es disputa el Bèrnia Moscatell Trail. La cita és a la localitat alacantina de Xaló. Un recorregut més que atractiu i un cap de setmana on es respirarà trail i muntanya, escalada i activitats per a tots, documentals i molt més. És el BèrniaFest que completa el menú d’esta carrera.

PUBLICITAT

Trail o Express

Xaló i el seu Bèrnia Moscatell Trail ofereixen dues distàncies. El BMT Trail, que és puntuable per al Circuit Trail la Marina, amb els seus 22km i 1.100m/+. I el BMT Express, que amb 14km i 450m/+ està dirigit a aquells que no vullguen tants quilòmetres. També hi haurà l’opció senderista, amb este mateix recorregut. Les eixides seran a les 8.30h per al Trail, i a les 9:00h per a l’Express.

PUBLICITAT

Benicatrail

A les 8:30h del diumenge el món del trail té una cita a la Vall d’Albaida. El xicotet poble de Beniatjar acull el seu Benicatrail, que enguany compleix ja tres anys de vida i que aprofita un entorn privilegiat, a l’ombra del cim del Benicadell, per aconseguir una carrera de prestigi.

Única distància

Es tracta de 24,5km amb un desnivell de 1.250m que aspira a acostar al visitant, això és als corredors i corredores, però també als acompanyants, a un terreny de senda, bancal alt i pista, antigues neveres i llocs ben amagats, que fan del Benicatrail una oportunitat per conèixer el territori.

PUBLICITAT

Montanejos

El cap de setmana també té una cita important a Montanejos. La prova, que va canviar d’aires en la direcció, mira al futur com pot. Proposa distàncies de diversos nivells, i dos dies de competició. La prova estrella són els 55km i 2.400m/+ (demà dissabte, a les 8:00h). Després estan els 15km i 600m/+ (dissabte, a les 9:00h), i la traca final, diumenge a les 9:00h, els 30km i 1.300m/+.

PUBLICITAT

Jalance

Diumenge es disputa a Jalance el III Trail de la localitat amb tres proves i dues distàncies. La cita que mana són els 24km i 1.100m de desnivell, però la segona en distància no desmereix. Es tracta d’un Sprint Trail de 13km i 430m/+. Esta mateixa distància i recorregut es podrà fer de manera no competitiva en la seua versió senderista. Les proves comencen a les 9:30h del matí.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »