Programa 5 SLA: El retorn de Ramón Recatalà i molt més…

Repassa ací tots els continguts del programa SLA 05 de diumenge a partir de las 19 h a la ràdio d’À Punt

Entrevistarem un home que va donar molt al trail, ho va deixar i ha tornat per donar més alegries

El gran protagonista del cinquè programa de Sense Límits Aventura a la ràdio d’À Punt que podreu escoltar este diumenge 4 de novembre a les 19:00 h serà Ramón Recatalà. El de la Vilavella va ser un dels referents del món del trail de la Comunitat Valenciana, però la vida el va obligar a deixar de banda les carreres. Anys després, ha tornat i ens conta com es viu aquesta ‘nova’ aventura. Poc a poc recupera el seu nivell, però segueix sent la mateixa gran persona.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

TOTS ELS PROGRAMES DE SENSE LÍMITS AVENTURA

El programa porta cinc edicions, però pots escoltar les quatre anteriors per ací.

L’actualitat

El programa tindrà, com sempre, dosis de tots els esports. O de la majoria… ja sabeu que l’actualitat mana. Esta vegada parlem d’escalada i el Campionat Autonòmic de Velocitat disputat a Elx. També de trail, amb l’Autonòmic de clubs de trail que va acollir la Tombatossals. Tot amb les reaccions dels protagonistes de cada cita. Igualment, presentem el nou circuit del Circuito Trail Valencia, amb la seua primera prova de Cofrents de seguida en el calendari…

PUBLICITAT

El so de la setmana

Les seccions les mantenim. Sentirem el so de la setmana, esta vegada amb un especial protagonisme de l’alpinisme de part de la veu de Sebas Álvaro. El periodista estarà prompte a la Comunitat Valenciana i escoltar el seu esperit sempre ens posa en situació de qui som i què busquem en esta carrera per la vida amb la muntanya mirant-nos tan a prop…

PUBLICITAT

Ruta templària…

Parlarem, en altra de les seccions, dels templaris. Una xicoteta dosi d’història medieval de la mà de Salvador Blanco. Serà el nostre expert d’esta setmana. Ens explicarà la ruta en què esta ordre se situava en la zona de Castelló propera a Peníscola…

Una ruta que no ens deixarà indiferents. Igualment, obrirem les nostres línes, amb el telèfon de contacte del programa, perquè ens envieu les vostres propostes de rutes amb un àudio de whatsapp al 677 77 73 19. Sentirem, això sí, les reaccions que va deixar la visita de la setmana passada del vessant literari de la muntanya que ens va portar Ángel Saez. Els oients ens han enviat propostes de llibres, i els escoltarem atentament…

PUBLICITAT

Recatalà torna

El programa tindrà el plat fort en l’entrevista de la setmana. Parlarem amb Ramón Recatalà. L’home que tantes alegries va donar fa uns anys i que per motius que ens explicarà va deixar les carreres. Volia fer-se la seua casa. Una vegada assentat, s’ha tornat a vestir de corredor, ha tornat a la muntanya… i de quina manera. El seu nivell continua intacte. Ha de continuar progressant, i li preguntarem pels seus objectius i fins quan podrem gaudir d’ell en la muntanya.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »