Àudio SLA05: El Recatalà més proper

L’entrevista al corredor de la Vilavella pel seu retorn a la competició centra el programa de Sense Límits Aventura

L’actualitat i les seccions habituals, esta setmana amb una ruta de senderisme per Peníscola, completen l’hora de ràdio a À Punt

No li agrada parlar d’ell però ho va fer. I se li va notar a gust. Ramón Recatalà va explicar a la ràdio d’À Punt com se sent després d’anys d’absència lluny de l’esport i les carreres de muntanya.

El programa cinc SLA05 de Sense Límits Aventura va comptar amb el de la Vilavella com a plat fort en una hora de ràdio on es van tractar altres molts temes, com una interessant ruta per Xivert, Polpis i Peníscola, de la mà del nostre expert, Salvador Blanco. Recorda que ho pots tornar a escoltar en la web d’À Punt Mèdia i ací, des de Sense Límits Aventura.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

SLA05 A LA RÀDIO D'À PUNT

El programa complet de Sense Límits Aventura, com cada setmana, a la vostra disposició a només un click

La gent que estima a Ramón…

«Vaig desconnectar de tot perquè la vida té les seues fases i necessitava temps per construir la meua casa». Va ser una de les frases que ens va deixar Ramón Recatalà en l’entrevista del programa SLA05. El corredor de la Vilavella va explicar el seu present, però també el seu passat, amb sorpreses com les paraules que li van dedicar el seu entrenador, Ezequiel Cuesta, a més de Johnatan Roglà, Miquel Giménez o Manolo Amat.

PUBLICITAT

La ruta senderista

Esta setmana, a més, se’n vam anar de ruta senderista. Salva Blanco, el nostre expert, ens va portar una amb un toc d’història. Amb els Templaris, vam visitar els castells de Peníscola, Polpis o Xivert. Una ruta amb diferents variants per fer en línia o en trams. Així mateix, vos proposem participar amb nosaltres enviant-nos les vostres rutes preferides, amb una nota d’àudio al 677 77 73 19.

PUBLICITAT

Actualitat…

La setmana ens deixava notícies destacades, i totes tenien cabuda a l’hora de programa. Parlem del Circuit Trail València que està a punt de començar amb la seua carrera de Cofrents del dia 11, però també de la batalla de Juanma Jiménez en el Genal, de la nova prova de les Cronos a Foc que arriba a Alcoi on també es va disputar el Solidari Trail… ens acostem, a més, al nou Ultra Trail de Tuéjar i fem les prèvies de cites com la trobada d’escaladores que acollirà Montanejos el pròxim cap de setmana, o el Ducross d’Alfarp.

PUBLICITAT

El test, amb Xicotiu…

Entre les seccions que volem mimar, el test… en esta ocasió hem parlat amb Israel Lamolda, escalador de Sueca més conegut com a Xicotiu. Les seues zones preferides, els seus millors moments, i també els pitjors practicant el seu esport, o amb qui voldria fer escalada. El programa 5 de Sense Límits Aventura (SLA05) estava pensat per agafar un poquet d’ací i d’allà i oferir-vos un bon plat de degustació d’aventura i de muntanya. Esperem que vos agrade!

PUBLICITAT

SLA05 A LA RÀDIO D'À PUNT

El programa complet de Sense Límits Aventura, com cada setmana, a la vostra disposició a només un click

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Alcoi rep el Cronos a Foc | Sense Límits Aventura - […] preparades. Així ho va manifestar fa uns dies Roberto Coronel, de Corremón, al programa de ràdio Sense Límits Aventura,…
  2. Àudio SLA09: 18.000km en bici per l’ELA i molt més | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA05: El Recatalà més proper […]
  3. Àudio SLA09: Què dona positiu? | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA05: El Recatalà més proper […]
  4. SLA09: “A Xina no sabia si era cap a la dreta o l’esquerra” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA05: El Recatalà més proper […]
  5. SLA11: Llibres, llibres, llibres | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA05: El Recatalà més proper […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »