Primers líders CTM, a Bèrnia

Antonia Valero i Fran De la Cruz s’imposen a Xaló per encapçalar la classificació general inicial del Circuit Trail de la Marina

Xaló i el seu Bèrnia Moscatell Trail era l’objectiu d’una primera cita del Circuit Trail de la Marina (CTM) que en sumarà 11 carreres esta temporada. Una gran participació va donar peu a una competició molt interessant, especialment amb un recorregut que va agradar molt i amb unes vistes de la comarca excepcionals. Es tractava de fer un bon trail, i la marca CTM va deixar un bon regust. Els guanyadors del trail van ser Fran De la Cruz (Entrena Benissa) i Antonia Valero (GEG-Grup Espeleològic Gata). Ells dos són els primers líders de la competició

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Els primers guanyadors

En la prova reina es va imposar en homes Fran De la Cruz, amb 2:14:58. El corredor, de categoria promesa, és el primer líder del CTM. En segona posició en carrera va acabar Josue Aran, amb 2:16:15, mentre que amb 2:18:40 va entrar tercer Pedro Martínez. En dones, la victòria va ser per a Antonia Valero, veterana del GEG-Grup Espeleològic Gata, amb 3:06:34, seguida de Elisa García, amb 3:14:25 i en tercera posició Encarna Cardona, amb 3:18:12.

PUBLICITAT

Express per a…

En la prova express, els vencedors van ser Christian David Jiménez (Ginestar Atletisme Benissa) i Rosa Lara (CA Gata). En la categoria masculina, Jiménez va vèncer amb un temps de 1:16:17 ‘volant a 5:26 el quilòmetres. El seu temps va ser poc més d’un minut millor que el de Javi Llopis, segon amb 1:17:26, mentre que amb 1:18:19 va arribar, tercer, Juanjo Femenía. En la categoria femenina, Lara guanyava amb 1:34:31, amb més de deu minuts sobre Pilar Rodríguez (1:45:48), i encara més marge sobre Almudena Martínez (1:47:29).

PUBLICITAT

La general d’ells

Les classificacions generals ja estan establertes després d’esta primera cita de les 11 amb què compta el Circuit Trail de la Marina. En homes el líder és Fran De la Cruz, mentre que li segueix en la segona posició Llorenç Montserrat (CA Bèrnia), i Isidoro Aznar (Entrena Benissa) en la tercera.

La general d’elles

En dones, la que domina la general és Antonia Valero, seguida d’Elisa García (CA Balearia Dianium). En la tercera posició es troba Encarna Cardona (Club Atletisme Diànium). Les tres són de la categoria veterana.

PUBLICITAT

Equips puntuable

En la categoria per equips mixt del CTM, el CA Gata va ser primer, seguit de l’Entrena Benissa i l’Esports Colau Trail. Igualment, la cita de Xaló va comptar amb la participació, encara que no competitiva, de 70 marxadors que van fer el recorregut express en la modalitat senderista.

PUBLICITAT

EL CALENDARI CTM

Després de la cita de Xaló, la pròxima del CTM serà el 18 de novembre el Figuereta Trail de Pego amb 23km. Després, el 2 de desembre, la Marató de la Marina de Gata de Gorgos i més tard, el 16 de desembre, a Calp, la MM d’Oltà de 21km. A partir d’ací, ja el 13 de gener arriba l’Almedia Trail de Callosa d’en Sarrià, i el 27 de gener la V Cursa per Muntanya Castell d’Aixà, a Llíber. El calendari continuarà el 3 de febrer amb el MM d’Ocaive de Pedreguer, i el 17 a Ondara el Gegant de Pedra. Després, recta final del calendari amb la Perimetral de Benissa (9 de març), l’Arrapapedres de Benissili, el 24 de març, i finalment Senija, el 7 d’abril, amb el Camí dels Bandolers.

Més dades:


És el moment de la Marina


Xaló obri el Circuit Trail la Marina


Circuit Trail la Marina: 11 proves


 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gata confirma a Valero de líder | Sense Límits Aventura - […] Primers líders CTM, a Bèrnia […]
  2. Gata confirma a Valero | Sense Límits Aventura - […] Primers líders CTM, a Bèrnia […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »