Alfarp, quarta cita de la Copa Cross

La prova de la FTCV se celebra el pròxim diumenge amb un recorregut de 6,1/19,5/2,9 en sendes i pistes de la zona

El Club BTT Regaixo d’Alfarp organitza una nova cita, la quarta, de la Copa Cross de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV). Es tracta del tercer duatló Cross Alfarp, puntuable per a la Copa. La carrera serà diumenge 11 a les 9:00h.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Per participar, ací

Consisteix en…

La prova consistirà en 6,1km de carrera a peu en modalitat cross, és a dir amb sendes i terra. Després, 19,5km de bicicleta tot terreny, i per acabar uns 2,9km finals de carrera a peu novament, també cross. La Copa ja ha viscut les cites de Torremendo-La Pedrera, Aspe i Banyeres de Mariola el passat cap de setmana. A més d’Alfarp, té pendents les cites d’Elx el 18 de novembre i l’1 de desembre l’Olleria Ducross.


Senda Les Serretes

Un poc de la segona senda que trobareu al segment BTT del II Duatló Cros Alfarp. La senda de les Serretes té 1500 m, la primera meitat en lleuger ascens i la segona en divertit descens. Ciclable 100%.

Publicada por Duatló Cros Alfarp en Miércoles, 4 de octubre de 2017

 


Aspe, segona de la Copa Cross


PUBLICITAT

“Cross i no trail”

Des del club valencià recorden que no és una prova en modalitat trail, sinó cross: Els recorreguts a peu són cross, no trail, ja que es tracta de sendes o camins amb poc desnivell”. Això significa que es tracta d’una prova “ràpida per als més avançats i assequible per als que s’inicien en el món del duatló”. Transcorre per “paratges de gran bellesa, al costat del riu Magre”, i en zones de “serra amb ascensos i descensos”.

PUBLICITAT

A on?

L’eixida i la meta estaran en la ‘Plaça Nova’, és a dir a l’Ajuntament de la localitat. La transició estarà a l’avinguda Jaume I. Hi haurà un avituallament líquid en el primer segment, uns 100 metres abans de la zona de transició. També hi haurà un de sòlid i líquid en el quilòmetre 9,3 de la BTT, i un altre líquid en el tercer segment, 250 metres després de la segona transició. Les dutxes seran al Poliesportiu Municipal.

PUBLICITAT

Categories

La prova comptarà amb les categories júniors (18 i 19 anys), sub-23 (de 20 a 23 anys), veterans I (40 a 49), veterans II (50 a 59), i veterans III (a partir dels 60 anys). La inscripció està limitada a 150 participants.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »