Programa 6: Un campió entre nosaltres

El SLA06 de la ràdio d’À Punt s’emet el diumenge a les 15:03 amb el triatleta Roberto Sánchez Mantecón i el seu entrenador de protagonistes

També comptem amb els consells i les experiències en seguretat en la muntanya, Jorge Membrado

El sisè programa de Sense Límits Aventura canvia de registre. La cita amb els oients, per contra, es mantindrà en l’horari habitual de les 15:03h del diumenge, en la ràdio d’À Punt. El contingut ofereix moments per a tot: reconeixements a esportistes, reportatges variats com l’escola de trail que funciona des de fa poc a Castelló fins a un home que es dedica a reparar soles de les sabatilles de muntanya. Tot adobat amb actualitat i detalls… molts detalls. De postre, entrevista amb el campió d’Espanya de triatló, el jove Roberto Sánchez Mantecón, que ens visita amb el seu entrenador, Roberto Cejuela. I una veu experta, molt experta, que ens parlarà de seguretat de muntanya i rescats. Jorge Membrado s’acosta des de Morella per donar-nos llum en la matèria…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS DES DE QUALSEVOL LLOC I EN QUALSEVOL MOMENT

Una manera ràpida d’accedir a tot el contingut del programa de ràdio

Campió d’Espanya…

La temporada de triatló ha finalitzat. Roberto Sánchez Mantecón, de Manises però amb residència a Alacant, on entrena amb l’equip de la Universidad de Alicante (UA), visita els estudis de la ràdio d’À Punt. Ho farà amb el seu entrenador, Roberto Cejuela. Els dos parlaran de la campanya tancada, dels patiments i alegries, de l’ensurt amb un atracament a punta de pistola a Sud-Àfrica a principis de temporada, i sobretot parlaran de l’esforç que suposa fer un any tan magnífic com este últim…

PUBLICITAT

Rescats en muntanya…

L’altre plat fort del SLA06 serà la visita d’una institució en la protecció civil valenciana i espanyola. Parlem amb Jorge Membrado, que ens visita des de Morella. Ell és pèrit judicial d’accidents industrials i de muntanya, a més d’instructor de progressió i rescat vertical. Ens parlarà del que costa un rescat, i obrirem el debat sobre el control d’aquestes situacions, les mobilitzacions i esforços que requereixen, i el paper de l’administració i els afectats en tot això.

PUBLICITAT

Una escola i un ‘resolador’…

Entre els entrants del menú del programa SLA06 tindrem un reportatge sobre l’escola de trail que Lola Peñarrocha ha iniciat a Castelló. Com es formem els xiquets i xiquetes, com els introdueixen en la muntanya poc a poc i quines dinàmiques tracten… i també parlarem amb un home, Enrique Roig, també de Castelló, que es dedica a reparar soles de sabatilles de muntanya. Ens explicarà els detalls d’esta curiosa iniciativa.

PUBLICITAT

I actualitat…

Tota l’actualitat, les prèvies de les competicions que vindran, tenen cabuda en el nostre espai radiofònic… i també els reconeixements a alguns dels i de les esportistes de la Comunitat Valenciana que s’han fet i d’altres que estan previstos per als pròxims dies. Es presenten llibres com el de Javier Oliver i Carmen González-Meneses i la seua aventura a l’Everest, o el de Sebas Álvaro sobre la vida… Tindrem també l’àudio de la setmana, en esta ocasió dedicat a una pionera, Palmira. Té 87 anys i és una referència en l’escalada. Passeu al saló de casa nostra, diumenge a les 15:03, i tingueu una bona sobretaula!

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »