Pascual i Beltrán aguanten el lideratge

La quarta cita del Cronos a Foc a Alcoi deixa la corredora de Lurbel més líder en guanyar la prova

El de Corremón acaba tercer en homes, on s’imposa David Belda

Cronos a Foc segueix ple d’emoció perquè la classificació general, a falta ara d’una prova, està molt ajustada. Sobretot en categoria masculina, on Carlos Pascual diumenge, al 1/2 KV Corremón Alcoi va ser tercer. Segueix líder, això sí. Com ho és en dones María Beltrán, que s’afiança en el lideratge després de vèncer a la quarta cita del circuit de velocitat. La pròxima cita és Sot de Chera, la nocturna del 15 de desembre.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Beltrán, molt ferma…

Tenia una dura rival María Beltrán (La Llebre Simat). La corredora de Lurbel sabia que Tamara Canet (CAMA) li podia fer mal. Les dues van anar a per totes. Va ser la primera la guanyadora, amb un crono de 31:05, seguida per Canet amb 31:33 per completar els 3,3km de crono individual fins la Serreta d’Alcoi. Tercera en la categoria femenina va ser Lorena Padilla (Aper Alcoy), amb 35:02.

PUBLICITAT

Belda, de la bici a…

David Belda es va imposar en la categoria masculina. L’excorredor de ciclisme, sancionat per dopatge en este esport, es va imposar a Alcoi amb un crono de 23:24. El seu temps va ser insuperable per a Abderrahim Hanzaze (Hell’s Gladiator), que va acabar amb 24:53. Tercer, i mantenint el lideratge del Cronos a Foc, Carlos Pascual (Corremón) amb 25:49.

PUBLICITAT

Corremón i Aper, els millors equips…

La classificació per equips va estar dominada pel Corremón, amb 18 participants, tot i que el premi el van cedir al segon club més nombrós, l’Aper Alcoy, amb 9 membres. També va tenir molta presència el Poc a Poc Alcoy, amb 8. En la resta de categories, es van imposar com a millors locals Óscar Sanchis i Clara Valcarcel, mentre que en parelles mixtes van vèncer Javi Gutiérrez (Corremón) i Leticia Miralles (Aper Alcoy). En parelles masculines es van imposar Raúl Barrachina (Llebres) i David Miró (Corremón).

PUBLICITAT

Veterans, màster, promeses…

En la resta de categories individuals, en veterans van guanyar Carlos Pascual i Lorena Padilla. En màster els millors van ser Montse Martínez i Olegario Alario, mentre que en promesa Erik Coronado i Noelia Rubio-Quintanilla segueixen sent dels millors. En cadet masculí es va imposar Abderrahim Hanzaze.

PUBLICITAT

TANCARÀ SOT DE CHERA

La prova que tancarà el calendari 2018 de Cronos a Foc serà Sot de Chera. La localitat valenciana acollirà la prova final el 15 de desembre. Al dia següent tindrà lloc el trail llarg. A la prova de dissabte, la 2ª Crono Individual Nocturna Sot de Chera planteja 7,6km amb 400 metres de desnivell positiu.

Més dades:


Alcoi rep el Cronos a Foc


El Cronos a Foc més ajustat


Entre cronos i relleus


Alpuente, segunda de Cronos a Foc


Estrena emocionant de Cronos a Foc


 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pot competir en trail un ciclista sancionat per dopatge? | Sense Límits Aventura - […] Pascual i Beltrán aguanten el lideratge […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »