Pegotrail, segona de la Marina

El Circuit Trail la Marina (CTM) torna després de la cita de Bèrnia a Xaló

Pego ofereix dos recorreguts: 21km i 1.200m/+, i el Sprint trail de 13km i 600m/+

Segona prova del Circuit Trail la Marina (CTM). Després de la cursa de la serra de Bèrnia, a Xaló, arriba ara Pego. El Pegotrail… Està organitzada pel club Dorsal 19 de Pego, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat. La cita és el próxim diumenge 18 de novembre a les 8:30 hores amb eixida i arribada a Pego.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Les inscripcions al Pego Trail estan obertes

21km puntuables

El CTM planteja una competició en què les carreres que puntuen per al seu circuit inclouen una cita de mitja marató aproximada. En este cas, en el Pegotrail esta cursa serà la de 21km amb un desnivell positiu de 1.200 metres. La prova eixirà a les 8:30h.PUBLICITAT

Sprint i senderista…

Les carreres del CTM inclouen la seua prova curta. Algunes també una de més llarga, però no és el cas de Pego, que aposta per la promoció amb l’Sprint trail de 13km i 600m/+. Esta cita també inclou la marxa senderista, no competitiva. Totes les eixides estan previstes per a les 8:30h.PUBLICITAT

Neteja de sendes…

En els últims dies, l’organització de la carrera ha estat adaptant i netejant les sendes per les quals passarà la competició. El trail està mimat i analitzat tram a tram. Els treballs de neteja s’han prolongat per poder tindre el terreny en perfecte estat abans del pas dels corredors i corredores.

PUBLICITAT

Material aconsellat…

L’organització aconsella portar motxilla o cinturó porta-botelles, botella d’aigua (almenys 0,5 litres de líquids), jaqueta a prova de vent o llençol tèrmic, xiulet, telèfon mòbil (amb els números de telèfon de l’organitzador…) i aliments (almenys 1 gel o 1 barra energètica), tot i que hi ha avituallaments. A més, s’aconsellen els pals per a les pujades fortes.

PUBLICITAT

ELS LÍDERS A BATRE

El Circuit Trail la Marina va començar fa dues setmanes i ho va fer al Moscatell Bèrnia. Xalól va acollir la primera prova en un ambient immillorable de trail. Ara el relleu l’agafa Pego, que ja tindrà dos líders a batre. Es tracta de Antonia Valero i Fran De la Cruz, els quals es van imposar en la prova d’obertura del CTM.

Més dades:


Primers líders CTM, a Bèrnia


És el moment de la Marina


Circuit Trail la Marina: 11 proves


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »