Les 4 cites del Costa Blanca Trails

Quatre distàncies per a un cap de setmana de pur trail a la Marina Baixa: 20, 40, 65 i 102km

El CBT, amb centre d’operacions a Finestrat, compta enguany amb quasi 1.100 inscrits

Festa, festa i festa. Festa de muntanya. És el cap de setmana del Costa Blanca Trails, del CBT. Quatre proves i quatre aventures organitzat tot pel Club de Montaña Reto Everest d’Elx, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Finestrat i altres clubs de la província d’Alacant. Des de Finestrat, amb l’Aitana, el Puig Campanya, el Llop… tota la Marina Baixa. Les quatre distàncies seran: la reina de 102km i 6.500m/+, la de 65km amb 4.200m/+, la de 40km amb 2.850m/+ i la de 20km, que també serà senderista, amb 1.100m/+. Totes se centren dissabte 17. Hi ha quasi 1.100 inscrits.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Cims mítics

Són diferents els cims que es pugen entre les diferents proves que formen part del Costa Blanca Trails. Així, Romualdo Doménech, com a director de la carrera, explica els punts més alts: “La de 40km puja el Puig Campana, que és la muntanya més emblemàtica de la província d’Alacant. En la dels 65km, a més, es puja a Aitana, que és el punt més alt de la província. En la carrera llarga de 102km també passem a la vall de Guadalest, on es puja el Llop, un pic també molt impressionant”.


Costa Blanca màgic


PUBLICITAT

Altres poblacions de pas

Doménech, des de l’organització, afegeix que no només serà protagonista Finestrat. També la carrera passarà per poblacions com “Polop de la Marina, Benifato, Benimantell i Confrides, on estaran els punts d’avituallament”, i que seran també llocs “on també els acompanyants poden anar a veure el pas dels seus corredors”.


Costa Blanca Trails, abierto


PUBLICITAT

Dues xarrades, divendres

El cap de setmana a Finestrat fa olor a terra i pedra. El divendres 16 hi ha dues xarrades previstes. La primera, amb César Canales, ‘Lesions en carreres per muntanya. La importància del cos del corredor’. Serà a les 17:00h a la Casa de la Cultura de Finestrat. Més tard, a les 18:30h, David Palmada ‘Pelut’ ‘presenta ‘Three towers in the summer’. Igualment, a les 19:45h en la Casa de la Cultura, la xarrada tècnica del CBT per als corredors i corredores.

PUBLICITAT

Horaris de les carreres

Com que les distàncies són tan llargues, els horaris s’adapten a elles. Per tant, a les 00:00h del dissabte (divendres a la nit), serà l’eixida de la carrera de 102km. Unes hores més tard, a les 6:30h, arrancarà la prova dels 65km. Després, a les 8:00h serà l’inici de la de 40km. Finalment, a les 9:30h començarà la prova curta de 20km.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »