Torres i Sánchez dominen Alfarp

El duatló cross, puntuable per a la Copa Cross FTCV, manté líders Jordi Gil i la corredora del Garden Solutions Costa Blanca

Alfarp va celebrar la tercera edició del seu duatló cross, prova puntuable per a la Copa Cross FTCV 2018. Tots els participants havien de recórrer 6,1 quilòmetres de cursa a peu en el primer segment, 19,5 quilòmetres de ciclisme i 2,9 quilòmetres de cursa a peu per finalitzar. Joan Torres i María Jesús Sánchez van ser els vencedors. Ella es manté líder, mentre que en homes domina la general Jordi Gil.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Com queda la general?

Després de la prova d’Alfarp, la general ja té forma. Jordi Gil (Triatló Carcaixent) és líder en homes amb 3.000 punts, seguit per José Antonio Gomiz (CC Almoradí Secc. Triatló), amb 2.966. Tercer és Sergio Pina (Bicicosta-Pasico a pasico Orihuela), amb 2.920. En dones, domina María Jesús Sánchez (Garden Solutions Costa Blanca), amb 3.000 punts. Segona és Maricruz Pérez (CC Almoradí Secc. Triatlón) amb 2.992, i tercera és Leyre Gallardo (CT Petrer), amb 998.


Alfarp, quarta cita de la Copa Cross


Després del primer sector…

A la prova d’Alfarp, després del primer segment de cursa a peu, Alex Rodríguez, del CT Huracán, es posava al capdavant de la competició. En fèmines acabava el primer segment en primera posició la triatleta del Garden Solutions Costa Blanca, María Jesús Sánchez. Una vegada finalitzat el primer segment, els esperaven gairebé 20 quilòmetres de BTT.

PUBLICITAT

Canvi en homes

Acabat el recorregut del segon segment, canviava el lideratge de la cursa masculina. Era Joan Torres el que dominava en el ciclisme tot terreny. En la cursa femenina, Sánchez controlava el segment amb autoritat i aconseguia un ampli avantatge respecte a les seus perseguidores.

PUBLICITAT

En meta

Finalment, i després de completar el tercer segment, Joan Torres es proclamava vencedor de la II Duatló Cros d’Alfarp, amb un temps de 1:17:28. En segona posició arribava el duatleta del Triatló Carcaixent, Jordi Gil, completant la prova en 1:18:12. Al tercer calaix del podi va pujar Pau Fernández, del Trilavall, que deixava el crono en 1:22:29.

PUBLICITAT

Sense rival

En fèmines la clara dominadora del principi a la fi de la competició, María Jesús Sánchez, del Garden Solutions Costa Blanca, es proclamava vencedora del Duatló Cros d’Alfarp, amb un temps de 1:38:10. En segon lloc entrava en meta Vanessa García, parant el crono en 2:17:46. El tercer lloc va ser per Maricruz Pérez, del CC Almoradí Sec. Triatló, que entrava en meta en 2:18:52.

PUBLICITAT

QUEDEN ELX I L’OLLERIA

Amb l’arribada a meta de la resta de participants es posava punt i final a una nova edició del Duatló Cros d’Alfarp, una nova prova que puntua per al rànquing de la Copa Cross FTCV 2018, que continuarà en el Duatló Cross CTB Ciutat d’Elx el 18 de novembre, i l’1 de desembre amb la prova final a l’Olleria Ducross.

Més dades:


Festa del Cross a Torremendo


Aspe, segona de la Copa Cross


La Copa Cross ya está aquí


 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »