SLA06: CDME Corremon Trail

El club valencià amb arrels a Conca és el protagonista de la secció del programa Sense Límits Aventura en la ràdio d’À Punt

Després de centrar les mirades en un club alacantí en el SLA03 amb el Centro Excursionista Eldense, ara desviem les mirades a una entitat que engloba gran part de la Comunitat Valenciana i amb arrels a Castella la Manxa. Es tracta del Club de Montaña y Escalada Corremon Trail (CDME Corremon), amb seus a Alcoi, Castelló, València, Puçol i Conca. Pots escoltar esta secció al programa 6 de Sense Límits Aventura (SLA06), emés a la ràdio d’À Punt el passat diumenge.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA SENSE LÍMITS AVENTURA

A partir del minut 12:30, la secció Els Nostres Clubs d’Aventura

5 anys

Ens explica la seua fundació el seu creador, Roberto Coronel: “El club el vam fundar a finals del 2013, entre octubre i novembre. La tenda portava uns sis o set mesos i no era esta una idea inicial… però a ‘petició popular’ que es diu, ho vam fer”. L’entitat està federada en munyanya des del 2014.


SLA03: Centro Excursionista Eldense


PUBLICITAT

Consolidat

El CDME Corremon té ja una xarxa d’actuació bastant ampla. “Està molt consolidat”, assegura Coronel, que se sent orgullós del grup que s’ha creat al voltant i de com es porten les regnes de l’entitat. “Hem trobat eixe puntet que sempre costa tant, un bon entrenador, un bon gestor del club…”, afirma.

PUBLICITAT

Quasi 300…

Entre els membres del club que són de la Comunitat Valenciana i els que en formen part de Conca, el CDME Corremon Trail arriba quasi als 300 membres. Té uns 150 en territori valencià, i uns 130 a Castella la Manxa. I això que es tracta d’una entitat més o menys nova amb els seus cinc anys de vida que farà en uns mesos.

PUBLICITAT

Fer ‘pinya’

La idea del club no és competir al màxim nivell… si això passa, ho veuen amb bons ulls, clar, però no és una idea que els lleva la son. “L’objectiu és fer ‘pinya’”, afirma Coronel. “Més que un club volem ser un grup”, continua. “Evidentment, quedem totes les setmanes, fem eixides amb esmorzar però també algunes accions socials… també intentem variar els hàbits d’entrenament anant a diferents llocs de la Comunitat Valenciana que ens permeta conèixer-la en profunditat”, hi afegeix el seu fundador.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »