Programa 7: El SLA més viatger

Mongòlia ens espera amb una ruta espectacular pel nord-oest d’este immens país, i a més entrevistem Sebas Álvaro, periodista, alpinista i ‘alma mater’ del programa ‘Al filo de lo imposible’

La cita amb el SLA07 és el diumenge, a les 15:03 en la ràdio d’À Punt

Sense Límits Aventura es posa en modus viatger en el seu programa número 7, el SLA07. Viatgem a Mongòlia amb l’entrevista de la setmana, de la mà d’un grup de cinc castellonencs, de Borriol i la Pobla de Tornesa, que van decidir visitar este immens país en bicicleta de muntanya. Però abans, tindrem una entrevista molt especial amb Sebas Álvaro, periodista i alpinista, que de l’antic ‘Al filo de lo imposible’ fins ara ha viscut tant com per editar un nou llibre. Ens ho explica durant el programa. I, tot això, adobat amb l’actualitat de la setmana, amb les nostres seccions habituals, com les rutes de BTT: Paco Badía ens portarà a la Tinença de Benifassà… T’ho perdràs?

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

DIRECTE AMB LA RÀDIO D'A PUNT

El programa el podràs escoltar clickant ací, diumenge a les 15:03h

‘Al filo’… con Sebas Álvaro

Un dels protagonistes del programa SLA07 és sens dubte Sebastián Álvaro. El periodista i alpinista espanyol presenta a València, a la llibreria Patagonia, el seu llibre ‘La vida al límite de la vida’, i ens atendrà uns minuts per parlar-ne i per tractar altres temes de la muntanya. Una interessant entrevista que sempre agrada tindre amb una persona que tant ha fet per l’alpinisme.

PUBLICITAT

ESCOLTA'NS QUAN VULLGUES

TOTS ELS PROGRAMES

Viatge a Mongòlia

Una parada important del programa serà a Mongòlia. Ens visitaran dos dels cinc integrants d’un grup d’amics que el passat estiu va viatjar al país asiàtic buscant els paisatges que deixa aquell racó del món. Jorge Cabo, de Borriol, i Andrés Más, de la Pobla Tornesa, seran els representants d’esta colla castellonenca que van completar Sergi Valero, Carlos Pitarch i Gustavo Edo. Esta mateixa setmana han presentat la seua experiència, en format video, durant la Setmana de Cinema de Muntanya, Memorial Ramiro Beltrán, de Castelló.

PUBLICITAT

De BTT per la Tinença…

Sabem que Paco Badía, el nostre expert en rutes de BTT, és un enamorat de qualsevol lloc de la Comunitat Valenciana… però amb la Tinença de Benifassà li hem tocat el puntet… Badía ens traslladarà a un món màgic, als Pirineus valencians, com es diu aquell paratge on, a més de pedalejar, també es menja molt bé.

PUBLICITAT

Test SLA, amb Hèctor Esteve

Hèctor Esteve és soci del Club d’Aventura Verd3 i membre del Centre de Tecnificació Esportiva de Xest. S’ha atrevit a passar el nostre test, el test SLA. Respondrà a les nostres preguntes, però abans d’escoltar-lo també recordarem l’actualitat de la setmana, l’agenda amb les carreres que estan per vindre, i molt més… tot al SLA07. Escolta’ns i ho gaudiràs!

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »