Trails mirant l’oratge

El cap de setmana presenta carreres de nivell: Costa Blanca Trails, Pegotrail, Dements…

El Castell de Serra es corre després de la suspensió d’octubre i hi ha cites a Barracas, Monòver y Cocentaina

El cap de setmana, novament en esta tardor tan moguda, es presenta amb incertesa. La pluja amenaça i les carreres estan pendents de les previsions i del temps que ix cada dia… tot pot passar. De cites hi ha un bon grapat… des de les grans Costa Blanca Trails, al Pegotrail del Circuit de la Marina, fins la Marató dels Dements… Però no són les úniques: Barracas, Monòver i Cocentaina en tenen també programades.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Finestrat i el CBT

El Costa Blanca Trails es viu a Finestrat des d’esta mateix mitjanit quan arranque la carrera dels 102km i 6.500m/+. Ja al matí del dissabte, a les 6:30h, s’iniciarà la prova dels 65km amb 4.200m/+… i a les 8:00h, la de 40km amb 2.850m/+. Els més de 1.100 participants ja estaran en marxa tots una vegada a les 9:30h es done inicia a la de 20km.


Les 4 cites del Costa Blanca Trails


PUBLICITAT

Pegotrail de la Marina

El Circuit de la Marina segueix aportant emoció al calendari. De les 11 proves, ja s’ha disputat la de Bèrnia a Xaló, i ara arriba Pego. El Pegotrail compta amb dues distàncies, el CTM de 21km i 1.200m/+, i els 13km amb 600m/+ que es poden fer en mode sprintrail i en mode senderista. Totes les eixides, a les 8:30h.


Pegotrail, segona de la Marina


PUBLICITAT

Dements d’Eslida

La Marató dels Dements arriba per prometre emocions i sobretot quilòmetres. A les 7:30h de demà dissabte arranquen els 42,50km amb 3.808m /+ que prepara la prova reina. Igualment, es disputarà des de la mateixa hora la Mitja dels Dements d’Eslida, amb 21,00km i 1.950m /+. Serà diumenge, a més, quan la població del costat, Ain, aculla també la seua Mitja dels Dements d’Ain, amb 23km i 2.007m de desnivell.

PUBLICITAT

Serra i el temps

No està tenint sort Serra i el seu Trail Castell de Serra, que si bé van haver d’ajornar la seua carrera per les passades pluges, ara tenen un cap de setmana mogut, meteorològicament parlant. La carrera està prevista per a les 9:00h del diumenge, des de la plaça La Primitiva, i amb 26km per davant.

PUBLICITAT

Barracas, Monòver i Concentaina

La localitat de Barracas està de debut. Estrena la primera edició del seu trail. A les 10:00h, els 15km de marxa, i a les 10:30 la prova de 3km per als més menuts. També hi haurà encara més xicotets, d’1km, a les 12:30h. El diumenge, a Monòver es disputa la XIII CxM Serra del Cotó amb 22,80km i 1.240m /+ i la marxa de 19,60km  i 1.000m /+. I també diumenge, el III Trail Fira de Tots Sants, a Cocentaina, amb els 20km, els 8km d’sprintrail i la marxa senderista també amb 8km.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »