Àudio SLA07: Sebas Álvaro, Mongòlia, la Tinença…

El periodista Sebas Álvaro reflexiona sobre la muntanya i els nostres convidats en l’estudi ens porten a Àsia en BTT

Les seccions del test, amb Hèctor Esteve, i d’experts, amb Paco Badía, que ens porta de ruta ciclista, completen el programa

Un programa amb visió ampla… el Sense Límits Aventura d’esta setmana ens va dur a tindre una conversa amb el periodista i alpinista Sebas Álvaro. Però també ens va portar a Mongòlia amb la btt de cinc amics de Borriol i Pobla Tornesa que hi van anar. Igualment, les dues rodes ens van portar de ruta a la Tinença de Benifassà de la mà de Paco Badía, el nostre expert. I l’actualitat de la setmana, en un viatge per tota la Comunitat, acompanyada del test SLA, esta vegada a Hèctor Esteve, del club Verd3.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El programa complet, a un click

ÀUDIO DEL SLA07

Sebas Álvaro i la vida…

El periodista i alpinista ha presentat a València el seu llibre «La vida en el límite de la vida». Va ser a la llibreria Patagonia. Parlem amb ell sobre el llibre, però també sobre les experiències dels alpinistes que es poden traslladar al nostre dia a dia. Una conversa que ens acosta una persona que és una icona de l’alpinisme espanyol i mundial. «Jo sóc un defensor del alpinisme clàssic. El llegat que ens ha deixat en els seus 250 anys és magnífic. Hem intentar extraure el millor», va dir Álvaro.

PUBLICITAT

Mongòlia en BTT…

Andrés Mas i Jorge Cabo ens van visitar representant al grup de cinc ‘casporros’ que un dia van decidir passar un bon estiu de ruta bttera per Mongòlia. Van escollir el nord-oest. Van escollir llacs i pujades i planícies que no acabaven mai. Però sobretot van escollir un país totalment diferent amb gent que no pensa com nosaltres: «És una altra cosa això». «Preguntàvem a la gent local. Esperàvem alguna indicació, o que el Google Maps funcionara, però ni els tracks que teníem estaven bé perquè els camins canvien», explicava Mas durant l’entrevista.

PUBLICITAT

Tinença de Benifassà…

Diu Paco Badía que no és un expert, però ho és. Potser un amant del que fa de manera que el seu amor per algunes rutes no el deixa ser objectiu. I amb la Tinença de Benifassà no ho és i ho admet. «No ho puc ser», diu. Simplement, el té meravellat. Ens transportem amb ell a una ruta espectacular de paisatges canviants… «és el Pirineu valencià», afirma Badía. «La Tinença és l’encontre de la serralada catalana amb el sistema Ibèric. És una orografia molt complexa, impressionant».

PUBLICITAT

I l’actualitat

A més del test SLA a Hèctor Esteve, orientador, esportista multidisciplinar, del club esportiu Verd3 i del centre de tecnificació de Xest, vam tindre l’actualitat de la setmana. Vam parlar de premis literaris i vam apuntar els inicis de les inscripcions com la del Penyagolosa Trails, o de la Marató de Borriol i també la Sierra de Chiva i els seus 60km… En actualitat, la Serranía, com està la classificació, i també el repàs al Circuit Valencia Trail, a més del Cronos a Foc… I l’agenda: Chelva i la seua Subida al Pico, i Alzira, amb el duatló que forma part de la Copa Cross de la FTCV, que es disputen el cap de setmana que ve…  i les Primeres Jornades Muntanyenques de Relleu.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »