De la Cruz i Valero, ferms en la Marina

Els dos tornen a guanyar en la segona cita del Circuit Trail la Marina disputada a Pego sobre 21km

El Pegotrail consolida els lideratges i viu el triomf en la carrera de 13km de Pol Rodríguez i Pilar Rodríguez

Van començar guanyant i en la segona cita del Circuit Trail la Marina (CTM) han tornat a demostrar que volen el títol. Fran de la Cruz (Entrena Benissa) i Antonia Valero (Grup Espeleològic Gata) es van imposar al Pegotrail, disputat diumenge a Pego sobre els 21km. Així, són ara més líders. En la carrera curta de 13km la victòria va ser per a Pol Rodríguez i Pilar Rodríguez (CA Benidorm).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una promesa i una veterana

Fran de la Cruz és encara categoria promesa. Antonia Valero ja és veterana. Són dos cares diferents d’una mateixa moneda. Els dos són els líders del CTM després de sumar dues victòries al circuit i de manera consecutiva. Van vèncer a Xaló en el Bernia Moscatell, i este cap de setmana ho han fet a Pego en el Pegotrail. I clar, són líders destacats.

PUBLICITAT

Cert marge per als dos

De la Cruz es va imposar en la prova de 21km amb un temps de 1:52:54. Va córrer a un ritme de 5:22 per vèncer. A un ritme set segons més lent va arribar a meta, amb 1:55:11, el segon classificat: Alberto Pamblanco (Lurbel Team People Sapiens),mentre que Llorenç Montserrat (Entrena Benissa) va tancar el podi amb 1:57:44 . En dones, Valero va guanyar amb certa comoditat… 2:34:34 va ser el seu temps, mentre que en segona posició, al voltant de tres minuts i mig més tard, va arribar Àngela Pizarro (Club de Correr Xeraco), amb 2:38:07. En tercera plaça va finalitzar Elisa García (CA Balearia Dianium), amb 2:45:55.

PUBLICITAT

Els 13km per als Rodríguez

En la prova curta de 13km, dos Rodríguez van vèncer. Res tenen a veure un amb l’altre. Només la casualitat del cognom i la primera plaça en la carrera de Pego. Pol Rodríguez va guanyar amb 1:04:37 corrent a menys de cinc el quilòmetre. Segon va ser Pere Ferrer, amb 1:06:00, mentre que tercer va acabar Domingo Morant (CC Garbí), amb 1:12:12. En dones, Pilar Rodríguez va ser la més ràpida amb 1:35:35, seguida de Aïda Pérez (CA Balearia Dianium), amb 1:36:43, i Gina Virueña, que amb 1:37:44 va finalitzar en la tercera posició.

PUBLICITAT

La general

Amb estos resultats, la general segueix liderada per De la Cruz i Valero. De la Cruz mana amb 2 punts, pels 8 d’Alberto Pamblanco i els també 8 que té Llorenç Montserrat. Valero, en dones, és líder també amb 2 punts. Segona és Elisa García amb 4 punts, mentre que tercera es troba Luisa Nevado (Esports Colau Trail), amb 9 punts.

PUBLICITAT

ARA, A GATA

Gata de Gorgos será la següent cita del CTM amb el XIII Marató de la Marina, IV Cursa els Tres Tossals. La data és el 2 de desembre. La prova puntuable per a la general del Circuit comptarà amb 21,5km i 1.080m/+. També es correrà la maratón de 42km amb 2.400m/+ i la senderista de 12,5km i 450m/+

Més dades:


És el moment de la Marina


Primers líders CTM, a Bèrnia


Pegotrail, segona de la Marina


 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »