Sánchez i Gutiérrez dominen Elx

El Duatló Cross de la Copa Cross FTCV suma més de 250 participants

Emoció en la prova masculina mentre que en la femenina, la del Garden Solutions s’imposa amb molta claredat

Més de 250 esportistes van participar el passat cap de setmana en el Duatló Cross CTB Ciudad de Elche. Tenien per davant 5 quilòmetres de carrera a peu, 20 de ciclisme i 3 de carrera a peu per acabar. Els vencedors van ser María Jesús Sánchez (Garden Solutions Costa Blanca) i Quique Gutiérrez (A300W Elche TCP).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El primer segment

En els primers quilòmetres, la duatleta María Jesús Sánchez feia de les seues i se n’anava sola. Marcava un minut de diferència respecte a les seues rivals. En homes, eren huit els que lluitaven al capdavant. Álvaro Franco era el primer home en pujar-se a la bici, però tenia molt a prop a la resta de corredors.

PUBLICITAT

En la bici

En el sector de bicicleta de muntanya, María Jesús Sánchez va continuar dominant la prova femenina. Ja tenia un avantatge de més de 8 minuts respecte a la segona i tercera classificada. El podi no se li podia escapar… En homes, per contra, hi havia molta batalla. Quique Gutiérrez se situava en primera posició, i no només això, sinó que ho feia amb més d’un minut de marge.

PUBLICITAT

Sánchez guanya

En l’últim sector a peu no hi va haver canvis. Sánchez es proclamava, un any més, guanyadora del duatló d’Elx. El seu temps va ser de 1:36:37. En segona posició arribava a meta Esmeralda Agulló (Trielx), amb 1:45:13, mentre que tercera era Lucia Palomares (CT Murcia Unidata), amb 1:46:34.

PUBLICITAT

Gutiérrez aguanta

En homes, Gutiérrez s’imposava amb un temps d’1:17:27. Segon era Arturo Lucas (Bitec Tri Impulso), a només uns segons del guanyador: 1:17:50 era el seu crono… El tercer va ser Álvaro Franco (CT Tragamillas Ciclos Vicea Mercaluz), també molt a prop, amb 1:18:16.

PUBLICITAT

LA GENERAL

José Antonio Gomiz (CC Almoradí Secc. Triatlón) és el nou líder de la Copa Cross amb 3.940 punts. Sergio Pina (Bicicosta-Pasico a Pasico Orihuela) s’ha situat segon amb 3.874, i el que era líder fins ara, Jordi Gil (Triatló Carcaixent), en no sumar punts per absència a Elx, cau a la tercera plaça i es manté amb 3.000 punts.

En dones, Sánchez segueix de líder amb quatre victòries i 4.000 punts. Segona és Maricruz Pérez (CC Almoradí Secc. Triatlón) amb 3.984, i tercera Leyre Gallardo (Triatlón Petrer) amb 998 punts.

La pròxima cita, l’Olleria l’1 de desembre, decidirà la competició de la Copa Cross FTCV 2018. Les inscripcions estaran obertes fins el dimecres 28 de novembre.

Més dades:


Torres i Sánchez dominen Alfarp


Alfarp, quarta cita de la Copa Cross


Aspe: guanyen Yedra i Sánchez


La Copa Cross ya está aquí


 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »