El cap de setmana, amb Chelva

Chelva i la seua Subida al Pico decidiran el diumenge la Liga CXM de la Serranía

També el dia 25 es disputen els trails de l’Olleria, el del Ventós d’Agost i hi haurà, a més, Campionat de Regularitat a Villena

El cap de setmana ens fa mirar cap al cel i cap a Chelva. Cap al cel perquè esperem que l’aigua dels últims dies done una treva i permeta que la XI Subida al Pico de Chelva es puga disputar. Ja es va traslladar a esta data del diumenge 25 per les pluges d’octubre… però a més és important perquè és l’última prova de la Liga CXM de la Serranía. Amb tot, no és l’única cita: es correrà a l’Olleria, amb diverses distàncies, entre elles la marató… i també a Agost… mentre que a Villena hi haurà Campionat oficial de la FEMECV en la modalitat de regularitat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tot preparat a Chelva

Sens dubte la cita més important del cap de setmana és la XI Subida al Pico de Chelva, organitzada per l’Ajuntament de la localitat. Estan en joc els títols en les diferents categories de la Liga i això sempre li dona emoció a la competició. Estaran les i els primers espases en una cita que, a més viurà diversos actes… entre ells tres minuts de silenci per recordar la lluita contra la violència de gènere. Les proves que es disputen són: la de les 9:00h, el trail amb 29,5 Km, i a les 9:15h l’sprint trail de 10,5km.


http://senselimitsaventura.com/2018/11/21/por-fin-pico-de-chelva/

PUBLICITAT

L’Olleria aposta fort

Tercera edició i aposta seria. El Trail de l’Olleria del Valencia Trail Race suma molts quilòmetres. 42km i +1.900mD+ té la prova reina… 23k i +1.100mD+ la mitja marató… i 14k i +600mD+ el trail curt i, també, marxa senderista. Totes les eixides seran a les 9:00h des del Poliesportiu.

PUBLICITAT

Agost i el seu trail

Agost, a Alacant, viu també diumenge el seu 6è Trail El Ventós i ho fa amb la humilitat de sempre. Amb la calma que atorga una localitat menuda, el trail proposa 16km i 700m/+. Igualment, hi haurà la marxa senderista, amb 8km i 150m/+. Les dues cites esportives començaran a les 9:30h des de la mateixa localitat. La cita està organitzada pel club Els Caragols.

PUBLICITAT

Regularitat a Villena

El Centro Excursionista Villena organitza la prova de la FEMECV corresponent al Campionat de Regularitat de la Comunitat Valenciana. Una cita amb 14,5km i 500m/+ per davant que se celebra a la Encina-Villena, diumenge al matí.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »