Programa SLA08: Amb les subcampiones d’Espanya

Patri Barreda, Lluna Beltrán i Glòria Company, del Lurbel Team People Sapiens, el millor segon club d’Espanya, ens visitaran als estudis de la ràdio d’À Punt (diumenge, 15:03h)

Parlem també amb Ferran Latorre, tindrem el club GIM i l’actualitat, i tractarem el tema del dopatge que ha sacsejat la setmana

Foto: Rafa Mora / SLA

El programa 8 de Sense Límits Aventura en la ràdio d’À Punt serà novament diumenge a les 15:03h i vindrà carregat de temes. Els grossos seran l’alpinista Ferran Latorre (un dels quatre espanyols amb els 14 huitmils…) i l’entrevista amb les subcampiones d’Espanya de clubs, Patri Barreda, Lluna Beltrán i Glòria Company, del Lurbel Team People Sapiens… però a més, analitzarem el cas de David Belda, ciclista que, sancionat en el seu esport per dopatge, ha donat el salt als trails. Quina és la normativa? Com ha reaccionat el món del trail en este sentit? Tot, diumenge a les 15:03h.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

TOTS ELS PROGRAMES

Sense Límits Aventura

Latorre i la seua vida

Un dels primers plats forts serà Ferran Latorre… l’alpinista ha evolucionat i s’ha adaptat a la vida… a la tecnologia i a les necessitats com a esportista i divulgador del seu esport… unes reflexions que ens acompanyaran una estona i que ens acostaran molt més al personatge…

Barreda, Beltrán i Company

Són tres les representants del Lurbel Team People Sapiens les que ens visitaran… i ho faran perquè són les actuals subcampiones d’Espanya de clubs. Feia temps que volíem parlar amb elles, analitzar aquella carrera i com la van viure. I parlarem de l’esport femení, del seu gran valor i tot el que l’envolta… A Patri Barreda, Lluna Beltrán i Glòria Company les esperem a l’estudi de la ràdio d’À Punt.

PUBLICITAT

Àudio de la setmana i vies ferrades…

El programa començarà amb l’àudio de la setmana… un missatge contundent, dur, directe… relacionat amb l’escalada… i amb relació amb Finestrat i Carrícola… parlaran David Palmada ‘Pelut’, i la valenciana Lucía Sempere. Una miqueta més tard parlarem en directe amb Jaime Escolano, que ens portarà una altra ruta de vies ferrades. Si en el seu primer programa vam anar a Redován, esta vegada viatjarem a Enguera.

PUBLICITAT

El debat: dopatge

Els últims dies s’ha creat un debat sobre el dopatge. Hi ha un exciclista que s’ha passat al trail, i té una sanció… el debat està servit. Analitzarem la situació, i escoltarem les opinions que han deixat molts esportistes a les xarxes socials…

PUBLICITAT

Actualitat amb…

L’actualitat, en format breu, ens portarà a tractar algun esport del qual encara no havíem fet cap referència… el busseig… i també tindrem l’agenda de la setmana que ve, viatjant a Gata de Gorgos i a l’Olleria

PUBLICITAT

DEIXA LA TEUA OPINIÓ

El programa té diversos canals a través dels quals pots contactar. Ens pots enviar un correu a senselimitsaventura@gmail.com, però també pots enviar una nota d’àudio al whatsapp del telèfon 677 77 73 19. Pots parlar de qualsevol tema: una ruta que t’agrade, o el debat sobre el dopatge… qualsevol tema és ben vàlid… Només ens has de dir el teu nom i des d’on ens crides…

Més dades:


Àudio SLA07: Sebas Álvaro, Mongòlia, la Tinença…


Àudio SLA06: “El triatló és molt democràtic”


Àudio SLA05: El Recatalà més proper


Àudio SLA04: De literatura i reptes


Àudio SLA03: Oh, Everest, què dur ets…


Àudio SLA02: Segon programa, per a totes i tots


Àudio SLA 01: El primer programa, al descobert


 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »