La Mitja de Gata, tercera del CTM

La Mitja Marató Tres Tossals aposta per una cursa dura, amb baixades tècniques i quatre ascensions

També se celebra la Marató de la Marina, amb 42km i 2.400m/+

El pròxim diumenge es disputa la tercera cita del Circuit Trail la Marina. Ja s’han disputat les cites de Bèrnia a Xaló, i de Pego. Gata de Gorgos, de la mà del Grup Espeleològic de Gata (GEG), organitza esta carrera amb dues proves. La que formarà part del CTM, puntuable, serà la Mitja Marato dels Tres Tossals, amb 21km i 1.080m/+. També es correrà la Marató de la Marina, de 42km i 2.400m/+.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

PER PARTICIPAR A GATA

Últim dia per inscriure’s

Dur per les baixades

Des del Grup Espeleològic de Gata de Gorgos afirmen que serà un recorregut “dur”, perquè les seues baixades el fan molt tècnic. Així ho manifestava al programa Sense Límits Aventura Xavi Mulet, directiu del GEG. “És una cursa dura amb un recorregut molt tècnic, sobretot per les baixades. És una cursa de les anomenades trencacames, per les quatre pujades i les seues respectives baixades”, assegurava Mulet.


És el moment de la Marina


PUBLICITAT

El perfil…

La Mitja dels Tres Tossals es diu així per alguna cosa. Explicava Mulet que es pujarien “dues vegades els Serrallars, per diferents llocs, el Tossal del Moro i el Tossal de Jacinta”, i especialment parava atenció en “l’última baixada del Tossal de Jacinta”, perquè segons afirma “és molt tècnic i pot marcar la diferència”. La baixada del Tossal de Jacinta serà al voltant del quilòmetre 15 de carrera.


Primers líders CTM, a Bèrnia


PUBLICITAT

Ganes de CTM

Des del Grup Espeleològic de Gata han manifestat igualment la satisfacció que dona en la zona el fet de tindre un circuit amb tantes carreres. “Estem molt contents perquè el Circuit de la Marina s’haja fet avant, perquè era una cosa que portàvem demanant des de feia algun temps, i és molt important per als organitzadors, pel tema de quadrar dates per a les curses”, explicava Mulet en el SLA08 de la ràdio d’À Punt. “Tenim un patrimoni en forma de muntanyes molt bonic i esperem que agrade el format i que el circuit continue en pròximes edicions”, hi va afegir.


De la Cruz i Valero, ferms en la Marina


PUBLICITAT

Horaris

La prova puntuable per al CTM, és a dir la Mitja dels Tres Tossals, eixirà de Gata de Gorgos a les 9:00h. Això sí, la prova llarga, la marató, ho farà una hora abans des del mateix lloc, és a dir la Plaça Nova de la localitat. Ací mateix tindrà lloc també l’eixida de la marxa senderista, que comptarà amb 12km i 450m/+, en format no competitiu. Esta eixida es donarà a les 9:30h.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gata confirma a Valero | Sense Límits Aventura - […] La Mitja de Gata, tercera del CTM […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »