Ferris, relleu a la FEMECV

Francisco Durá deixa de ser president de la federació després de 32 anys

El nou equip directiu és provisional i serà oficial el pròxim 7 de desembre

Fotos: FEMECV

El passat cap de setmana Elx va viure el relleu en la presidència de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV). Francisco Durá, més conegut com ‘Perleta’, va deixar el càrrec en mans del que serà oficialment proclamat nou president de l’entitat, Carlos Ferris.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Agraïments de Durá

El dissabte passat, la Universidad Miguel Hernández d’Elx va ser l’escenari on es va fer efectiu el relleu entre una junta directiva i un president eixint, i un altre d’entrant. En l’acte, Durá va fer un discurs d’agraïment als assistents, als clubs, a tots i totes les federades i a la seua família, pels 32 anys que ha estat al capdavant de la FEMECV.


La FEMECV, en procés electoral


PUBLICITAT

Ferris i el programa

Carlos Ferris Gil, qui serà el nou president –oficialment nomenat en els pròxims dies-, va presentar el seu programa electoral en una jornada sense cap altres candidats. Ferris va argumentar les seues propostes per als pròxims quatre anys de mandat. Després, es va votar.

PUBLICITAT

77 a favor; 19 en contra

El resultat de la votació va donar 77 vots a favor i 19 en contra. Igualment, es van comptabilitzar 5 vots en contra. D’aquesta manera, Ferris va ser proclamat provisionalment president de la FEMECV. Abans, però, haurà de passar el temps establert per la Junta Electoral per la presentació de reclamacions o impugnacions, en cas de que hi hagen.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »