Cap de setmana de CTM i Bocairent

Tercera prova del Circuit Trail la Marina, amb la Mitja dels 3 Tossals de Gata de Gorgos

Bocairent viu també el seu trail amb 700 inscrits entre les dues distàncies que ofereix

Com que són 11 proves, el Circuit Trail la Marina no dona treva. Així, este cap de setmana viu la tercera de les seues proves. Primer va ser Xaló i després Pego… i ara és el torn de Gata de Gorgos. La carrera, la Mitja marató dels 3 Tossals. Igualment, Bocairent té cursa aquest cap de setmana. No forma part de cap circuit però l’entorn d’un dels pobles més bonics d’Espanya -ho diuen alguns llistats oficials…- és suficient com per acostar-s’hi.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Gata de Gorgos

Gata de Gorgos es bolca en l’organització de la seua carrera. Proposen la marató, amb els seus 40km de trail meravellosos, però també la Mitja dels 3 Tossals, que són els que puntuen per al Circuit Trail de la Marina. Són dues cites quasi imprescindibles… així que quan es prova una, augmenten les ganes de córrer l’altra…


La Mitja de Gata, tercera del CTM


PUBLICITAT

Kms i horaris

En concret la Mitja són 21,50km amb 1.080m/+, mentre que la cursa reina, la marató, complirà els 42km amb 2.400m/+. També hi haurà la prova senderista, sense ser competitiva, amb 12,5km i 450m/+. La marató serà la primera carrera en arrencar, a les 8:00h, mentre que la Mitja serà a les 9:00h. Mitja hora més tard, arribarà el moment de la prova senderista.

PUBLICITAT

Carrera exigent…

Des del Grup Espeleològic Gata (GEG) tenen clar que s’ha de deixar clar que la seua carrera no és de les faciletes… és dura, perquè és tècnica. Es puja dues vegades els Serrallars, per diferents llocs, però també el Tossal del Moro i el Tossal de Jacinta. I les baixades són les que acaben decidint, perquè exigeixen més del que pareix…

PUBLICITAT

700 persones a Bocairent

Cinc edicions per al Trail de Bocairent. La cita és el diumenge dia 2 a partir de les nou del matí. El trail és la prova reina, amb 22km i amb eixida a les 9:00h. Però també hi ha una cita més curta, la de 12,5km, a partir de les 9:15h. A eixa mateixa hora es donarà l’eixida de la marxa senderista, amb esta mateixa distància. En total hi ha quasi 700 participants, repartits en 225 per al trail, 273 per a l’sprint trail i 199 per a la marxa senderista.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »