L’Olleria tanca la Copa Cross FTCV

Torremendo amb dues proves, Aspe, Alfarp i Elx han precedit a l’última cita

José Antonio Gomiz i María Jesús Sánchez són els líders de la competició

Ha arribat el món de decidir qui són els guanyadors i guanyadores… i qui són els homes i dones que ocuparan els llocs dels podis. La Copa Cross FTCV arriba al seu final amb la prova de demà, dissabte, a l’Olleria. Una prova per acabar de decidir els llocs de les classificaciones generals. José Antonio Gomiz i María Jesús Sánchez són els actuals líders…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La Copa Cross de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV) arriba al seu final i ho fa amb algunes classificacions per decidir. La cita és dissabte a l’Olleria, en una carrera que es preveu molt emocionant. És el II Duatló Cross de l’Olleria, que comptarà amb 5km de btt, 20km de carrera cross, i 2,5km de btt. L’eixida serà a les 10:30h.


La Copa Cross ya está aquí


PUBLICITAT

Sánchez i Pérez…

Sánchez, María Jesús. Recorden este nom i cognom perquè la corredora del Garden Solutions Costa Blanca és la líder amb 4.000 punts… això vol dir que ha guanyat totes les carreres. A només 16 punts es troba la segona, Maricruz Pérez. La corredora del CC Almoradí Secció Triatló suma 3.984 punts. En la tercera posició es troba Leyre Gallardo (CT Petrer), amb 998 punts.


Aspe, segona de la Copa Cross


PUBLICITAT

Gomiz, amb Pina i Gil…

Gomiz, José Antonio. És el dominador de la categoria masculina. El del CC Almoradí Secció Triatló és líder amb 3.940 punts. Però tindrà uns durs rivals… perquè Sergio Pina (Bicicosta-Pasico a Pasico Orihuela) en té 3.874, mentre que Jordi Gil (Triatló Carcaixent) suma 3.000 punts… és a dir tres victòries. No va ser a Elx i això l’ha penalitzat. A l’Olleria es veurà com queda tot…


Torres i Sánchez dominen Alfarp


PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »